Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Yılbaşında Taksim meydanı yasak! Bariyerler yerleştirildi

Yılbaşında, Beyoğlu kutlamaları için alınacak olan güvenlik önlemleri doğrultusunda Taksim meydanı ve çevresine ekipler tarafından bariyerler yerleştirildi.

Yayın Tarihi: 31.12.2023 12:29
Güncelleme Tarihi: 31.12.2023 12:29

Yılbaşında Taksim meydanı yasak! Bariyerler yerleştirildi

Beyoğlu’nda yılbaşı kutlamaları kapsamında alınan güvenlik önlemleri ile Taksim meydanı ve çevresinde ekipler bariyer yerleştirmesi yaptı. İstanbul Emniyet Müdürlüğünce alınmış olan tedbirler kapsamında, Taksim meydanı ve çevresi ile İstiklal Caddesi’nde çıkan tüm sokakların başına demir bariyerler yerleştirildi.

GEZİ PARKINDA TOMALAR BEKLİYOR 

Gezi parkı ise güvenlik noktası olarak belirlendi. Parkta polis ve tomalar herhangi aksi bir duruma karşın hazır olarak bekletiliyor. Söz konusu olan tedbirler kapsamında 14:00’dan sonra Beyoğlu’nda İstiklal caddesi ve bu caddeye çıkan tüm yollar; Sıraselviler ve Tak-ı Zafer caddeleri, Hocazade Sokak Taksim meydanı istikameti ve Ömer Hayyam caddesi ile birlikte Hamalbaşı caddesi keşisimi trafiğe tamamen kapatılacak.

Yılbaşında Taksim meydanı yasak! Bariyerler yerleştirildi

BAZI YOLLAR TRAFİĞE KAPATILDI 

Galata Köprüsü’nden gelecek olan sürücüler Kemeraltı, Meclis-i Mebusan Dolmabahçe yollarını kullanabilecek. Bu yollar sayesinde Beşiktaş istikametine varabilecek. Unkapanı köprüsünden gelecek olan sürücüler ise Refik Saydam caddesi ve beraberinde Tarlabaşı bulvarını takip ederek Cumhuriyet caddesine ve Divan kavşağa yönlendirilecek.