Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Yılbaşında hediye telaşına düşenler o kataloga baksın! Tüm hediyelik ürünler yarı fiyatına

Yılbaşında hediye telaşına düşenler, yakınlarıma ne hediye alacağım derdine deva arayanlar müjde! Avon'un paylaşmış olduğu yeni katalog, yeni yılda sevdiklerine hediye almak isteyenlerin yüzlerini güldürecek. Birbirinden farklı avantajlı fırsatlar Avon kataloğunda.

Yayın Tarihi: 27.12.2023 14:44
Güncelleme Tarihi: 27.12.2023 14:44

Yılbaşında hediye telaşına düşenler o kataloga baksın! Tüm hediyelik ürünler yarı fiyatına

Yılbaşında sevdiklerinle güzel ve kaliteli hediye almak isteyenlere müjde! Avon katalogu 2024 yılına herkesin yüzlerinin gülerek girmesine sebebiyet verecek yeni bir kampanyaya imza attı. Hediyenin gücünü keşfet sloganı ile birbirinden farklı hediyeleri avantajlı fiyatlarla satışa çıkarttı. Üstelik hediyesini paketlemek isteyenler; isterlerse Avon'dan isterlerse de kendileri hediye paketlerini alabilecek. Avon'un sunmuş olduğu üç farklı hediye hediye paketi ile hediyelerini sevdiklerine ulaştırabilmeleri mümkün.

KİŞİYE ÖZEL HEDİYELER AVON’DA

Yılbaşında hediye telaşına düşenler, Avon kataloğuna muhakkak bakmalı. Kişiye özel indirimler bu katalogla sizlerle! Parfümler, bakım serumları, deodorantlar, far paletleri, rujlar, rimeller, kapatıcılar Avon kataloğunda indirimli şekilde satışı çıkartıldı. Üstelik her 200 TL ve üzeri alışverişlerde de sürpriz hediyeler sunulacağı duyuruldu. Dilerseniz Avon tarafından sizler için özel olarak hazırlanmış hediye kutularından birisini alabilir, dilerseniz kendi hediye kutunuzu Avon ile oluşturarak sevdiklerinize birbirinden farklı hediyeler verebilirsiniz. İşte güncel Avon katalogu....

AVON YILBAŞI KATALOGU

AVON YILBAŞI KATALOGU

AVON YILBAŞI KATALOGU

AVON YILBAŞI KATALOGU