Yenilenen konutlarda buluşma: Vali Masatlı Kışlak'ta halkla sohbet etti

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Kışlak Mahallesi'nde tamamlanan kırsal afet konutlarını ziyaret ederek yeni taşınanlarla buluştu ve iyi dileklerini iletti.

Yayın Tarihi: 25.10.2026 12:03
Güncelleme Tarihi: 25.10.2026 12:03

Yenilenen konutlarda buluşma: Vali Masatlı Kışlak'ta halkla sohbet etti

Ziyaret ve incelemeler:

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Yayladağı ilçesinde yapımı tamamlanan kırsal afet konutlarına yerleşen vatandaşları ziyaret etti. Kışlak Mahallesi Kızılgöl mevkisindeki konutlarda incelemelerde bulunan Vali Masatlı, yeni evlerine kavuşan ailelerle bir araya gelerek sohbet etti.

Vatandaşlarla buluşma:

Masatlı, yerleşenlere yeni yaşamlarının hayırlı olmasını dileyerek sağlık, huzur ve mutluluk temennisinde bulundu. Ziyaret sırasında ailelerin durumunu dinleyip yeni konutların kullanımına ilişkin gözlemler paylaştı ve mahalle sakinleriyle doğrudan iletişim kurdu.

Muhtarın karşılama şekli:

Kışlak Mahallesi Muhtarı Yusuf Çetin ve beraberindekiler, Vali Masatlı’yı al bayrakla karşıladı. Bu karşılama, mahalle halkının memnuniyetini ve toplumsal dayanışmayı vurgulayan bir görüntü oluşturdu.

Gerçekleşen ziyaret, kırsal afet konutlarına yerleşim sürecinin tamamlandığını gösterirken, yerel yönetim ile vatandaş arasındaki bağlantının devam ettiğini de gösterdi.

HATAY VALİSİ MUSTAFA MASATLI, YAYLADAĞI’NDA TAMAMLANAN KIRSAL AFET KONUTLARINA YERLEŞEN...

HATAY VALİSİ MUSTAFA MASATLI, YAYLADAĞI’NDA TAMAMLANAN KIRSAL AFET KONUTLARINA YERLEŞEN VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ.

Yazar
EDİTÖR

Ahmet Demir

Ben Ahmet Demir, 30 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin 'son dakika' uzmanıyım diyebilirsiniz. Kriz anları benim işim. En stresli anlarda soğukkanlılığımı korurum ve en hızlı, en doğru bilgiyi almak için uğraşırım. Pratik çözümler benden sorulur.