Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Tekirdağ'da İl Kongresi'nde
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 3. Olağan İl Kongresi için Tekirdağ'da toplandı. Kongre, Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.
Milletin Beklentisi ve Partinin Hedefleri
Erbakan, burada yaptığı konuşmada, milletin Yeniden Refah Partisi'nin iktidara gelmesini sabırsızlıkla beklediğini ifade etti. "Partimize olan ilgi her geçen gün artıyor," diyen Erbakan, milletin güvenine layık olma sözü verdi. "Yeniden Refah Partimizi, layık olduğu yere, birinciliğe, iktidara milletimizle birlikte taşıyacağız" şeklinde konuştu.
Ekonomik Hedefler
Erbakan, iktidara geldiklerinde borçsuz, zamsız, vergisiz bir ortamda 150 milyar dolarlık kaynak üreteceklerini belirtti. İşçiye, memura ve emekliye yapılacak zamlar hakkında, "%100, %200 oranında zamlar yapacağız" açıklamasında bulundu.
Ayrıca, çiftçilerin taban fiyatlarına %200, %300 oranında artışlar yapılacağını aktaran Erbakan, bu sürecin milli kaynak paketleri ile destekleneceğini belirtti. "Yılda 2 trilyon faiz ödemesinden kurtularak, bu imkanları millete aktaracağız" diyerek, giderlerin azaltılması gerektiğini vurguladı.
Medya ve Aile Yapısı Üzerine Değerlendirmeler
Medya yayınlarının Türk aile yapısına uygun hale getirileceği belirtilen konuşmada, evlenmeyi zorlaştıran ve boşanmayı kolaylaştıran yabancı yasaların değiştirileceği ifade edildi. Erbakan, yerli ve milli yasalarla aile yapısının korunması gerektiğinin altını çizdi.
Parti Yönetimi Üzerine Gelişmeler
Kongrede, mevcut başkan Tuncay Çakır, yeniden İl Başkanlığına seçildi.
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin Tekirdağ 3. Olağan İl Kongresi'ne katıldı. Erbakan, partililerce karşılandı.
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin Tekirdağ 3. Olağan İl Kongresi'ne katıldı. Erbakan, partililerce karşılandı.