Yenice Mahallesi muhtarı Vural Köseoğlu yoğun bakıma kaldırıldı

Eskişehir'in Sivrihisar ilçesi muhtarı Vural Köseoğlu, geçirdiği beyin kanaması üzerine Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yoğun bakımda tedavi altına alındı.

Yayın Tarihi: 21.07.2026 11:33
Güncelleme Tarihi: 21.07.2026 11:33

Yenice Mahallesi muhtarı Vural Köseoğlu yoğun bakıma kaldırıldı

Yenice Mahallesi muhtarı Vural Köseoğlu yoğun bakıma kaldırıldı

Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinden gelen bilgi

Vural Köseoğlu, Yenice Mahallesi muhtarı, aniden rahatsızlandı. Olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından muhtar hastaneye sevk edildi.

Yapılan tıbbi değerlendirmede beyin kanaması geçirdiği belirlenen Köseoğlu, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne nakledildi. Tedavisine yoğun bakım ünitesinde devam edildiği öğrenildi.

57 yaşında ve iki çocuk babası olan Köseoğlu'nun sağlık durumu ve tedavi süreciyle ilgili yetkililerden gelecek açıklamalar bekleniyor.

ESKİŞEHİR’İN SİVRİHİSAR İLÇESİ YENİCE MAHALLESİ MUHTARI VURAL KÖSEOĞLU, GEÇİRDİĞİ BEYİN KANAMASI...

ESKİŞEHİR’İN SİVRİHİSAR İLÇESİ YENİCE MAHALLESİ MUHTARI VURAL KÖSEOĞLU, GEÇİRDİĞİ BEYİN KANAMASI SONRASI HASTANEYE KALDIRILARAK TEDAVİ ALTINA ALINDI.

Yazar
EDİTÖR

Meryem Özdemir

Ben Meryem Özdemir, 24 yaşındayım, Bursa'dan çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem'deyim ama spesifik olarak eğitim ve sağlık politikalarındaki güncel gelişmelere odaklanıyorum. Öğrenmeye açık, meraklı ve enerjik bir yapım var.