Yenice ziyaretinde proje ve saha incelemesi:
Karabük Valisi Oktay Çağatay, Yenice ilçesinde devam eden yapı ve çevre düzenleme çalışmalarını yerinde görmek üzere incelemelerde bulundu. Ziyarette Vali Çağatay’a, Yenice Kaymakamı Mert Çanga, Yortan Belediye Başkanı Yılmaz Tiryaki ve ilgili kurum ile yüklenici temsilcileri eşlik etti.
TOKİ projesinde son durum:
Yortan beldesinde yapımı sürdürülen Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) projesinin şantiyesi Vali Çağatay tarafından denetlendi. 11 Aralık 2025 tarihinde temeli atılan; 4 blok ve 63 konuttan oluşan projede yürütülen çalışmalar hakkında yüklenici firma yetkililerinden ve yerel yöneticilerden bilgi alındı. Vali Çağatay, projenin planlanan takvim içinde ilerlemesinin ve konutların vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tamamlanmasının önemine vurgu yaptı.
Şeker Kanyonu'ndaki çalışmalar:
İncelemenin ikinci ayağında Vali Çağatay, ilçedeki Şeker Kanyonu sahasında yürütülen çalışmaları inceledi. Devam eden uygulamalar hakkında DSİ Kastamonu Bölge Müdürü Yasin Devrim ve Yenice Kaymakamı Mert Çanga tarafından bilgilendirildi. Sahada yapılan düzenlemelerin hem koruma hem de ulaşılabilirlik açısından takip edildiği belirtildi.
Vali Çağatay’ın incelemeleri, projelerin tamamlanma takvimi ve yerel ihtiyaçlara uygunluk açısından koordinasyon ve denetimin sürdürüleceğini ortaya koydu. Yetkililer, çalışmaların ilçenin yaşam kalitesine katkı sağlaması ve planlanan hedeflere göre ilerlemesi için iş birliğinin önemine dikkat çekti.
KARABÜK VALİSİ OKTAY ÇAĞATAY, YENİCE İLÇESİNDE TOKİ KONUT PROJESİ VE ŞEKER KANYONU’NDAKİ ÇALIŞMALARI İNCELEDİ.