Yeni güç sahada: Rafael Leao ilk idmanda takımla buluştu

Galatasaray, Başakşehir maçı hazırlıklarını Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri'nde sürdürdü; yeni transfer Rafael Leao ilk antrenmanına çıktı.

Yayın Tarihi: 01.09.2026 22:55
Güncelleme Tarihi: 01.09.2026 22:55

Yeni güç sahada: Rafael Leao ilk idmanda takımla buluştu

idman detayları:

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında oynanacak Başakşehir maçı öncesi hazırlıklarını Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri'nde sürdürdü. Antrenman, takımın kondisyonunu artırmaya yönelik dinamik ısınma ile başladı ve iki grup halinde gerçekleştirilen 8'e 2 pas çalışması ile devam etti.

Çalışmanın orta bölümünde teknik ve taktik uygulamalara ağırlık verildi; idman, oyuncuların tempo ve pozisyon alışkanlıklarını sınayan dört takımlı turnuva ile sonlandırıldı.

Rafael Leao'nun ilk günü:

Yeni transfer Rafael Leao takımla birlikte sahadaydı ve ilk idmanında ekip çalışmasına dahil oldu. Teknik heyetin yönlendirmesiyle oynanan pas ve taktik çalışmaları, oyuncunun takım içi uyumunu hızlandırma amacını taşıdı. İdmanı Teknik Direktör Okan Buruk yönetti.

Galatasaray, hazırlıklarını yarın saat 11.00'de yapılacak idmanla sürdürecek.

YENİ TRANSFER RAFAEL LEAO DA İLK ANTRENMANINA ÇIKTI.

YENİ TRANSFER RAFAEL LEAO DA İLK ANTRENMANINA ÇIKTI.

Yazar
EDİTÖR

Ömer Çetin

Ben Ömer Çetin, 29 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Spor editörüyüm. Objektif olmaya çalışırım ama tutkumu gizleyemem. Futbol transferleri, maç analizleri ve kulüp iç gelişmeleri benden sorulur. Arada biraz polemik yaratmayı da severim!