Yalova'da tartışma sonrası pompalı tüfekle eşi yaşamını yitirdi, saldırgan ağır yaralandı

Yalova'da tartışma sonrası pompalı tüfekle vurulan 8 aylık hamile Sultan Pelit D. hayatını kaybetti; şüpheli Muhammed D. ağır yaralandı, polis soruşturma başlattı.

Yayın Tarihi: 20.08.2026 22:35
Güncelleme Tarihi: 20.08.2026 22:35

Yalova'da tartışma sonrası pompalı tüfekle eşi yaşamını yitirdi, saldırgan ağır yaralandı

Olayın gelişimi:

Alınan bilgiye göre, Bağlarbaşı Mahallesinde meydana gelen olayda, çift arasında henüz belirlenemeyen nedenle bir tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine, iddialara göre Muhammed D. pompalı tüfekle eşi Sultan Pelit D.'ye ateş etti.

Ağır yaralanan 8 aylık hamile Sultan Pelit D. kanlar içinde yere düşerken, şüphelinin aynı silahla kendisine ateş ettiği belirtildi. Olayı duyan çevredeki komşuların ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Müdahale ve soruşturma:

Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralı çift, Yalova’daki hastanelere kaldırıldı. Hastanede ameliyata alınan Sultan Pelit D. hakkında doktorların tüm çabalarına rağmen hayatını kaybettiği bildirildi. Eşi Muhammed D.'nin ise aynı merkezde tedavisinin sürdüğü ve durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Görgü tanıklarının ifadeleri ve olay yerinde yürütülen ilk incelemeler doğrultusunda polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında tartışmanın çıkış nedeni ile olayın ayrıntıları araştırılıyor.

Yetkililer, soruşturmanın devam ettiğini ve olayla ilgili gelişmelerin açıklanacağını bildirdi.

MUHAMMED D. VE SULTAN PELİT D.'NİN NİKAHI

MUHAMMED D. VE SULTAN PELİT D.'NİN NİKAHI

Yazar
EDİTÖR

Zeynep Kaya

Merhaba, ben Zeynep Kaya. 25 yaşındayım, İzmir'den çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem kategorisinde veri gazeteciliği yapıyorum. Rakamlar benim işim. Anketlerin, istatistiklerin dilini halkın anlayacağı şekilde haberleştiriyorum. Genelde sessiz ama çok dikkatli bir yapıya sahibim.