Yalova'da Kano ile Kaybolma Olayı
Yalova'nın Armutlu ilçesinde, Dereağzı mevkisinde kanoyla denize açılan iki kişinin kaybolmasının ardından arama kurtarma faaliyetleri başlatıldı.
Kayıp Kişilerin Aranası Sürekli Devam Ediyor
Liman bölgesinden kano ile denize açılan ve kimlikleri henüz tespit edilemeyen 2 kişinin, Bozburun mevkiine rota izleyerek seyir halindeyken kaybolduğu öğrenildi.
Arama Kurtarma Çalışmaları Hızla İlerliyor
Kayıp iki kişinin bulunabilmesi için Sahil Güvenlik ve Deniz Polisi ekipleri, hem denizden hem de havadan yoğun bir arama kurtarma operasyonu başlattı. Çalışmalar, deniz polisi botları ile Sahil Güvenlik ekiplerine ait 4 bot ve 1 helikopterin desteğiyle devam etmekte.
Arama kurtarma ekipleri, kaybolan kano yolcularına ulaşmak için çalışmalarını sürdürmekte ve durumu yakından takip etmektedir.