Yalova'da izinsiz fotoğraf çektiği iddia edilen şahıs vatandaşlarca darp edildi, polis gözaltına aldı

Yalova'da genç bir kızın izinsiz fotoğrafını çektiği iddia edilen şahıs, vatandaşların müdahalesiyle darp edilip polis tarafından gözaltına alındı; hastaneye kaldırıldı.

Yayın Tarihi: 15.04.2026 12:02
Güncelleme Tarihi: 15.04.2026 12:17

Yalova'da izinsiz fotoğraf çektiği iddia edilen şahıs vatandaşlarca darp edildi, polis gözaltına aldı

Yalova’da izinsiz fotoğraf çekme iddiası sonrası arbede

Yalova'da bir kişinin, genç bir kızın izinsiz fotoğrafını çektiği iddiası kent merkezinde gerginliğe yol açtı. Olay sonrası şahıs, çevredeki vatandaşlar tarafından darp edildi ve polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Olayın ayrıntıları

Edinilen bilgiye göre, Barış Sokak (Kafeler Sokağı) civarında bir kişi, genç bir kızın fotoğrafını izinsiz çekti. Genç kızın durumu fark etmesi ve çevreden yardım istemesi üzerine bölgedeki gençler şüpheliyi kovaladı.

Takip sonucunda şüpheli, 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda yakalandı. Burada toplanan vatandaşların müdahalesiyle şahsa meydan dayağı atıldığı, daha sonra diğer vatandaşların araya girmesiyle ortamın sakinleştirildiği belirtildi.

Emniyet ve sağlık işlemleri

Olay yerine gelen polis ekipleri, şüpheliyi gözaltına aldı. Polis müdahalesi sırasında zanlının telefonundan çektiği fotoğraf ve videoları silmeye çalıştığı iddia edildi. Olayla ilgili olarak zanlının telefonuna el konulduğu bildirildi.

Darp edilen şahıs ilk müdahale için Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Hastanedeki tedavisinin tamamlanmasının ardından şüphelinin adliyeye sevk edilmesinin beklendiği kaydedildi.

Soruşturma ise olay yerindeki müdahale, delillerin toplanması ve ilgili işlem adımları çerçevesinde devam ediyor.

YALOVA’DA GENÇ BİR KIZIN FOTOĞRAFINI İZİNSİZ ÇEKTİĞİ İDDİA EDİLEN ŞÜPHELİ, ÇEVREDEKİ VATANDAŞLAR...

YALOVA’DA GENÇ BİR KIZIN FOTOĞRAFINI İZİNSİZ ÇEKTİĞİ İDDİA EDİLEN ŞÜPHELİ, ÇEVREDEKİ VATANDAŞLAR TARAFINDAN DARP EDİLDİ. POLİS TARAFINDAN GÖZALTIN ALINAN ŞÜPHELİ SONRASINDA DA İSE HASTANEYE KALDIRILDI.

YALOVA’DA GENÇ BİR KIZIN FOTOĞRAFINI İZİNSİZ ÇEKTİĞİ İDDİA EDİLEN ŞÜPHELİ, ÇEVREDEKİ VATANDAŞLAR...

Yazar
EDİTÖR

Ahmet Demir

Ben Ahmet Demir, 30 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin 'son dakika' uzmanıyım diyebilirsiniz. Kriz anları benim işim. En stresli anlarda soğukkanlılığımı korurum ve en hızlı, en doğru bilgiyi almak için uğraşırım. Pratik çözümler benden sorulur.