Yağışta kaygan yol kamyonu refüje savurdu, sürücü yaralandı

Karapınar'da yağmurla kayganlaşan yolda kontrolden çıkan 42 ASR 448 plakalı kamyon refüje çarpıp karşı şeride geçti; sürücü S.O. yaralandı.

Yayın Tarihi: 14.10.2026 12:49
Güncelleme Tarihi: 14.10.2026 12:49

Yağışta kaygan yol kamyonu refüje savurdu, sürücü yaralandı

Kaza yerinde yaşananlar:

Konya'nın Karapınar ilçesi Kesmez mevkiinde meydana gelen kazada, Ereğli'den Karapınar istikametine seyir halinde olan kamyon yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıktı.

Yolun soluna savrulan araç önce refüje çarptı, ardından karşı şeride geçerek burada durabildi. Kazaya karışan aracın plakası 42 ASR 448 olarak kaydedildi.

Kamyonun sürücüsü S.O. kazada yaralandı.

Müdahale ve sağlık durumu:

İhbar üzerine olay yerine polis, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralı sürücü, ambulansla Karapınar Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yetkililerden edinilen bilgiye göre sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Soruşturma:

Kaza ile ilgili olarak yetkililer tarafından tahkikat başlatıldı ve olayın oluş nedenine ilişkin incelemeler devam ediyor.

KONYA’NIN KARAPINAR İLÇESİNDE YAĞMUR NEDENİYLE KAYGANLAŞAN YOLDA KONTROLDEN ÇIKAN KAMYON, ORTA...

KONYA’NIN KARAPINAR İLÇESİNDE YAĞMUR NEDENİYLE KAYGANLAŞAN YOLDA KONTROLDEN ÇIKAN KAMYON, ORTA REFÜJE ÇARPTIKTAN SONRA KARŞI ŞERİDE GEÇTİ. KAZADA YARALANAN SÜRÜCÜ HASTANEYE KALDIRILDI.

Yazar
EDİTÖR

Meryem Özdemir

Ben Meryem Özdemir, 24 yaşındayım, Bursa'dan çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem'deyim ama spesifik olarak eğitim ve sağlık politikalarındaki güncel gelişmelere odaklanıyorum. Öğrenmeye açık, meraklı ve enerjik bir yapım var.