Yağışta kayan kamyon şarampole devrildi, çuvallar etrafa saçıldı

Eskişehir Seyitgazi Kırka girişinde yağış nedeniyle kayganlaşan zeminde kontrolden çıkan 03 FC 881 plakalı kamyon şarampole devrildi; çuvallar yola saçıldı.

Yayın Tarihi: 15.10.2026 14:36
Güncelleme Tarihi: 15.10.2026 14:36

Yağışta kayan kamyon şarampole devrildi, çuvallar etrafa saçıldı

Eskişehir'de kamyon şarampole devrildi

Eskişehir'de meydana gelen kazada, sürücüsünün kontrolünü kaybettiği kamyon şarampole devrildi ve kasadaki yük etrafa yayıldı. Olay, Seyitgazi ilçesi Kırka Mahallesi girişinde gerçekleşti.

Kaza koşulları:

Edinilen bilgilere göre, bölgede etkili olan yağış yol yüzeyini kayganlaştırdı. Bu koşullarda 03 FC 881 plakalı kamyon sürücüsünün hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi ve yan yattı.

Olay sonrası ve inceleme:

Kazanın ardından kamyonun kasasındaki çuvallar çevreye saçıldı ve yolda dağılma yaşandı. Yetkililer olayla ilgili inceleme başlattı; kazanın kesin nedeni yapılacak çalışmalarla belirlenecek.

ESKİŞEHİR'DE KONTROLDEN ÇIKARAK ŞARAMPOLE DEVRİLEN KAMYONDAKİ ÇUVALLAR ÇEVREYE SAÇILDI.

ESKİŞEHİR'DE KONTROLDEN ÇIKARAK ŞARAMPOLE DEVRİLEN KAMYONDAKİ ÇUVALLAR ÇEVREYE SAÇILDI.

Yazar
EDİTÖR

Mehmet Yılmaz

Ben Mehmet Yılmaz, 28 yaşındayım. İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin hırslı araştırmacı gazetecisiyim. Masa başında durmayı sevmem; sahada, meclis koridorlarında, siyasi kulislerde gerçeklerin peşindeyim. İdealist biriyim ve işimi ciddiyetle yaparım.