Bist 100
9.915,62 2%
DOLAR
32,45 -0,15%
EURO
34,83 -0,66%
ALTIN
2.427,5 0,14%

Withings, evde kullanılabilecek en kapsamlı sağlık kontrol cihazı BeamO'yu tanıttı!

İnsanların kalp ve akciğer sağlıklarını daha iyi takip etmelerine yardımcı olmak isteyen Withings, BeamO'yu görücüye çıkardı.

Yayın Tarihi: 08.01.2024 09:42
Güncelleme Tarihi: 08.01.2024 09:42

Withings, evde kullanılabilecek en kapsamlı sağlık kontrol cihazı BeamO'yu tanıttı!

Withings, kullanıcılara evde sağlıklarına daha kapsamlı bir bakış sunmayı amaçlayan yeni 4'ü 1 arada sağlık kontrol cihazı BeamO'yu duyurdu. Cihaz, EKG, oksimetre, stetoskop ve termometre sensörlerini bir araya getirerek insanların kalp ve akciğer sağlıklarını daha iyi izlemelerine yardımcı oluyor.

Withings'in Kurucusu ve Başkanı Eric Carreel yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Pandemi sonrası teletıp yaygınlaşıyor. Kullanışlı ve uygun maliyetli olsa da, uzaktan ziyaretler sağlık profesyonellerinin yüz yüze yaptıkları rutin kontrolleri gerçekleştirme becerisinden yoksundur. BeamO, dört farklı tıbbi ekipmanın işlevselliğini bir araya getiren bir cihazla bunu uzaktan mümkün kılacak."

BeamO, tıbbi ziyaretler sırasında kişinin kendi evinin rahatlığında gerçekleştirilen temel hayati değerlerin ölçümünde devrim yaratacak. Bu önemli veriler, genel sağlık durumuna ilişkin hayati bir genel bakış veya potansiyel endişe alanlarına ilişkin uyarı işaretleri sağlayacak. Bu istatistikleri klinik bir ortamda yılda birkaç kez ölçmek yerine, her gün değerlendirmek mümkün olacak. BeamO, sıcaklığı değerlendirme ve kalp ile akciğerlerin durumunu gözlemleme olanağı sağlayarak geleceğin termometresi olacak.

Withings'e göre yeni 4'ü 1 arada sağlık cihazı, bir dakikadan kısa bir sürede vücut ısısı, kalp ve akciğer sağlığı kontrolünü tamamlayacak. Şirket, olası ateş ve enfeksiyonu tespit edebileceğini ve atriyal fibrilasyon (AfiB) dahil olmak üzere olası kardiyovasküler sorunları (FDA iznini takiben) tespit edeceğini söylüyor.

BeamO

NE ZAMAN PİYASAYA ÇIKACAK?

BeamO'nun topladığı tüm veriler, artık izleme, uyarı alma ve ilaçlarla etkileşimleri kaydetmeyi destekleyen Withings uygulamasıyla senkronize edilecek.

Zaman içinde kaydedilebilen ve paylaşılabilen sağlık istatistiklerini takip etmeyi daha da kolaylaştıracak. Withings uygulaması ile kullanıcılar, sağlık okumalarının tüm geçmişini, anlamlarının yorumlarını ve eyleme geçirilebilir tavsiyeleri görüntüleyebilecek. Aile tıbbi sağlık geçmişi de yüklenebilir ve gerektiğinde doktorlar ve diğer aile üyeleriyle paylaşılabilecek. Ayrıca, birden fazla aile üyesinin Withings cihazlarını kullanmak ve paylaşmak için bireysel profiller oluşturmasına da olanak tanıyacak.

Withings, BeamO'yu 9 Ocak’ta başlayacak Tüketici Elektroniği Fuarı'nda (CES) sergileyeceğini açıkladı. Şirket, cihazı haziran ayında piyasaya sürmeyi hedefliyor ve fiyatı ise 249 dolar olacak.