Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

WhatsApp'ın yeni güncellemesi kafaları karıştırdı!

WhatsApp, yeni güncellemenin 2024 yılında kullanıcılarına ulaşmasını sağlamaya çalışırken yeni güncellemeye ilişkin bilgiler paylaşıldı. İşte WhatsApp'ın son güncellemesinin detayları..

Yayın Tarihi: 15.01.2024 18:37
Güncelleme Tarihi: 15.01.2024 18:37

WhatsApp'ın yeni güncellemesi kafaları karıştırdı!

Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulamalarından biri olan WhatsApp, güncellemelerle kullanıcılara çeşitli kolaylıklar sağlamaya devam ederken, masaüstü sürümüne özel güncellemeleriyle de dikkat çekti. Peki; Yeni WhatsApp güncellemesinin faydaları neler?Yeni WhatsApp güncellemesi nedir? İşte bu soruların yanıtları..

WhatsApp yeni bir deneyim sunuyor!

WhatsApp, mobil cihazlarda yaygın olarak kullanılan özellikleri ekleyerek kullanıcı deneyimini daha fazla kaliteli ve kullanışlı duruma getirmek için çalışmalarına devam ediyor. Şirket tarafından yapılan açıklamada yeni güncellemede Web tarayıcısından erişilebilir hale getirilmesi için hazırlıkların devam ettiği açıklandı.

Yeni güncelleme ne olacak?

WhatsApp'ın yeni güncellemesi

WhatsApp'ın yeni güncellemesi hakkında bilgiler paylaşıldı ve yeni güncelleme 2024 yılında kullanıcıların hizmetine sunulacak. İşte güncellemelerle kullanıcılarına çeşitli kolaylıklar sağlamaya devam eden WhatsApp'ın son güncellemesinin detayları;

Kullanıcılara daha kaliteli ve daha konforlu bir kullanım deneyimi sunmak için hız kesmeden çalışmalarına devam eden WhatsApp'ın, yeni güncellemeyle birlikte Farklı cihazlarda erişilebilir duruma getirmeyi hedeflediği bildirildi. Bu amaçla, kullanıcıların durum güncellemelerini herhangi başka cihazdan bir web tarayıcısının aracılığıyla paylaşmasına olanak tanıyan yeni bir deneyim sunulacak.

Bildiğiniz gibi WhatsApp'ın geçici durum güncelleme özelliği 2020 yılında kullanıma sunuldu. Bu özelliğin diğer mesajlaşma uygulamalarında da benzeyen özellikler çerçevesinde sunulması nedeniyle geçici durum güncelleme özelliğinin popülaritesi arttı. Bu popüler özellik belirli mobil cihazlarla sınırlıydı. Ancak son sürümdeki yeni bir özellik, kullanıcıların web arayüzü üzerinden durumlarını güncellemelerine olanak tanıyor.

Bu kapsamda belirli mobil cihazlarla sınırlı olan bu özellik web arayüzü üzerinden kullanıma sunulacaktır. WhatsApp'ın sunduğu bu özelliğin test aşamasında olduğu bildiriliyor.