Virajı alamayan otomobil takla attı, sürücü yara almadan kurtuldu

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 45 ADE 598 plakalı otomobil takla attı; 21 yaşındaki sürücü yara almadan çıktı.

Yayın Tarihi: 12.10.2026 10:54
Güncelleme Tarihi: 12.10.2026 10:54

Virajı alamayan otomobil takla attı, sürücü yara almadan kurtuldu

Virajı alamayan otomobil takla attı, sürücü yara almadan kurtuldu

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde gece saat 03.00 sıralarında meydana gelen kazada, sürücü C.H. (21) idaresindeki 45 ADE 598 plakalı otomobil takla attı. Araç, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu virajı alamayarak ters döndü.

Kaza ve müdahale:

Kaza, Alaşehir-Eşme kara yolu Sobran Mahallesi mevkiinde gerçekleşti. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, güvenlik ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin müdahalesinin ardından sürücünün durumuyla ilgili ilk değerlendirmeler yapıldı.

Ters dönen araçtan sürücü, kendi imkanlarıyla çıktı ve yapılan kontrollerde herhangi bir yara veya ciddi bir sağlık sorunu olmadığı öğrenildi.

İnceleme sürüyor:

Kaza yerinde ekiplerin çalışması devam ediyor. Yetkililer, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü ve kaza nedeninin resmi inceleme sonucunda belirleneceğini bildirdi.

ALAŞEHİR İLÇESİNDE VİRAJI ALAMAYAN OTOMOBİL TAKLA ATTI

ALAŞEHİR İLÇESİNDE VİRAJI ALAMAYAN OTOMOBİL TAKLA ATTI

Yazar
EDİTÖR

Hüseyin Aydın

Ben Hüseyin Aydın, 34 yaşındayım, İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr'nin Gündem ekibinde adliye ve hukuk muhabiriyim. Karmaşık dava dosyalarını alıp, herkesin anlayacağı şekilde sadeleştirmek benim işim. Detaylara çok önem veririm, titiz çalışırım.