Vezirköprü'de Kıbrıs gazisi son yolculuğuna uğurlandı

Esenyurt Mahallesi'nde 73 yaşında yaşamını yitiren Kıbrıs Gazisi Nevzat Yılmaz, oğlu Saadet Yılmaz'ın kıldırdığı namazın ardından toprağa verildi.

Yayın Tarihi: 04.10.2026 15:28
Güncelleme Tarihi: 04.10.2026 15:28

Vezirköprü'de Kıbrıs gazisi son yolculuğuna uğurlandı

Vezirköprü'de Kıbrıs gazisi son yolculuğuna uğurlandı

Samsun'un Vezirköprü ilçesine bağlı Esenyurt Mahallesinde vefat eden Kıbrıs Gazisi Nevzat Yılmaz için düzenlenen cenaze töreni sonrasında Yılmaz toprağa verildi. 73 yaşında hayatını kaybeden Yılmaz için mahallede tören yapıldı ve yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

cenaze namazını oğlu kıldırdı:

Tören sırasında cenaze namazını, imam hatip olarak görev yapan oğlu Saadet Yılmaz kıldırdı. Aile fertleri ve törene katılanlar, dualarla ve taziyelerle merhuma veda etti.

katılımcılar ve defin işlemi:

Cenazeye Vezirköprü Kaymakamı Bayram Yıldız, Yılmaz'ın ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Namazın ardından Nevzat Yılmaz'ın cenazesi Esenyurt Mahallesi'nde defnedildi. Tören boyunca katılımcılar merhuma Allah'tan rahmet diledi.

Yerel yetkililerin ve komşuların hazır bulunduğu törende, yakınları duygusal anlar yaşadı; tören, birlik ve saygı atmosferi içinde tamamlandı.

KIBRIS GAZİSİ NEVZAT YILMAZ İÇİN CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ.

KIBRIS GAZİSİ NEVZAT YILMAZ İÇİN CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ.

Yazar
EDİTÖR

Elif Çelik

Selam! Ben Elif Çelik, 22 yaşındayım ve Bursa'dan bağlanıyorum. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin en genciyim, yeni mezun oldum. Enerjim süper! Sosyal medya trendleri, sokak röportajları ve gençliğin nabzını tutan konular bende. Bu işe bayılıyorum!