Vezirköprü'de 'Gazze Hayır Çarşısı' açıldı

Vezirköprü'de Türkiye Diyanet Vakfı ve İlçe Müftülüğü işbirliğiyle kurulan Gazze Hayır Çarşısı, Köprülü Mehmet Paşa Camii avlusunda dua ile açıldı.

Yayın Tarihi: 27.11.2025 14:02
Güncelleme Tarihi: 27.11.2025 14:02

Vezirköprü'de 'Gazze Hayır Çarşısı' açıldı

Vezirköprü'de 'Gazze Hayır Çarşısı' açıldı

Köprülü Mehmet Paşa Camii avlusunda kurulan çarşı, Türkiye Diyanet Vakfı ve İlçe Müftülüğü ürünleriyle hizmete girdi

Vezirköprü İlçe Müftülüğü tarafından organize edilen Gazze Hayır Çarşısı, Köprülü Mehmet Paşa Camii avlusunda açıldı. Etkinlikte satışa sunulan ürünler Türkiye Diyanet Vakfı ve İlçe Müftülüğü tarafından hazırlandı.

Açılış, İlçe Müftüsü Naci Yalçınkaya tarafından yapılan dua ile gerçekleştirildi. Dua töreninin ardından çarşı hizmete girdi ve vatandaşların katılımıyla devam etti.

Açılışta konuşan Belediye Başkan Vekili Mehmet Gülburun, etkinliğin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ederek hayır çarşınının bereketli olmasını diledi.

Kaymakam Özgür Kaya ise Gazze'de yaşanan insanlık dramına dikkat çekerek, "Gazze içimizde bir yara. Bu tarz organizasyonlar inşallah onların sıkıntılarına bir nebze katkı olur. Biz de karınca misali destek olmaya devam edeceğiz" dedi.

Kurulan hayır çarşısı, yöre halkı tarafından yoğun ilgi gördü. Etkinlik, yerel dayanışma ve yardım faaliyetlerinin somut bir örneği olarak değerlendirildi.

SAMSUN’UN VEZİRKÖPRÜ İLÇESİNDE İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ TARAFINDAN “GAZZE HAYIR ÇARŞISI”...

SAMSUN’UN VEZİRKÖPRÜ İLÇESİNDE İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ TARAFINDAN “GAZZE HAYIR ÇARŞISI” KURULDU.

SAMSUN’UN VEZİRKÖPRÜ İLÇESİNDE İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ TARAFINDAN “GAZZE HAYIR ÇARŞISI”...

Yazar
EDİTÖR

Hüseyin Aydın

Ben Hüseyin Aydın, 34 yaşındayım, İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr'nin Gündem ekibinde adliye ve hukuk muhabiriyim. Karmaşık dava dosyalarını alıp, herkesin anlayacağı şekilde sadeleştirmek benim işim. Detaylara çok önem veririm, titiz çalışırım.