Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Venüs Uranüs karesinin getirdiği değişimler: İlişkilerinizde ve finansal konularda neler bekliyor?

Venüs ile Uranüs arasında zorlu bir açı var. Bu açı, özel hayatınızda ve maddi konularda sürprizler, değişimler, gerginlikler ve heyecanlar getirebilir. Bu dönemde ilişkilerinize dikkat etmeniz, sabırsızlık ve öfke göstermemeniz, özgürlükçü ve prensipli olmamanız, riskli ve abartılı harcamalardan kaçınmalısınız.

Yayın Tarihi: 02.03.2024 10:29
Güncelleme Tarihi: 02.03.2024 10:29

Venüs Uranüs karesinin getirdiği değişimler: İlişkilerinizde ve finansal konularda neler bekliyor?

PARA HARCARKEN ACELE ETMEYİN!

Venüs ile Uranüs arasında zorlu bir açı meydana gelecek. Bu etki 3 gün sürecek.

Özel Hayatınızda Dikkatli Olun

Bu dönemde özgürlük duygunuz çok yükselebilir. Partnerinize baskı yapmamaya çalışın. Yeni ortaklıklar için uygun bir zaman değil. İlişkileriniz ani başlayabilir ve hızla bitebilir, uzun vadeli olmayabilir.

Maddi Konularda Sürprizler Olabilir

Beklenmedik gelirler veya giderler karşınıza çıkabilir. İlişkilerinizde de gerginlikler, değişimler yaşanabilir. Karşı tarafı birden çok çekici bulabilirsiniz. Heyecanlı, sabırsız ve huzursuz olabilirsiniz. Arkadaşlarınız ve gruplarınızla iletişiminiz hareketli ve renkli olabilir. Ancak sözlerinize ve davranışlarınıza dikkat edin. Çünkü akla hayale gelmeyecek şeyler söyleyip tartışmalara neden olabilirsiniz. Ani ve dürtüsel tepkiler vermekten kaçının.

İlişkinizde Yeniliklere Açık Olun

İlişkinizde farklı deneyimler yaşamak isteyebilirsiniz. Ancak çok özgürlükçü ve prensipli bir tavır sergilerseniz, karşınızdaki kişinin hoşuna gitmeyebilir. Toleranssız ve hoşgörüsüz olmamaya çalışın.

Sonuç

Bu birkaç gün boyunca sabırsızlık, huzursuzluk, isyan, aldatma, kopma, ayrılık, kıskançlık, tutarsızlık, güvensizlik, çatışma, radikal kararlar, skandal olaylar, sürpriz kayıplar, riskli yatırımlar, abartılı harcamalar, estetik operasyonlar, modaya uyma çabası gibi olumsuz durumlardan uzak durun. İlişkilerinizi gözden geçirin, yapmanız gereken değişiklikleri yapın. Sağlam temellere dayanan ilişkilerinize zarar vermeyin. Kendinize ve karşı tarafa saygı gösterin. Bu önemli bir dönemdir.