Van'da Kaçakçılık Operasyonları Devam Ediyor
Geçtiğimiz hafta Van'da gerçekleştirilen kapsamlı kaçakçılık operasyonları sonucunda 95 şüpheli gözaltına alındı. Van Valiliği tarafından yapılan resmi açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kaçakçılıkla mücadele kapsamında önemli bir başarı elde etti.
Operasyonların Detayları
30 Eylül - 6 Ekim tarihleri arasında Cumhuriyet başsavcılıklarının koordinesinde gerçekleştirilen operasyonlar, Başkale, Gürpınar, İpekyolu, Muradiye, Tuşba ve Saray ilçelerinde yoğunlaştı. Bu süreçte, 95 şüpheli yakalandı ve detaylı aramalar yapıldı.
Ele Geçirilen Malzemeler
Şüphelilerin ikametlerinde gerçekleştirilen aramalar sonucunda, toplamda:
- 10 adet cep telefonu
- 66 adet sikke
- 70 litre akaryakıt
- 7.145 paket kaçak sigara
- 7 adet elektronik sigara
- 3 adet pasaport
Bu malzemelerin kaçakçılık faaliyetlerinde kullanıldığı tespit edildi. Yakalanan şüpheliler hakkında yasal işlemler başlatıldı.
Van'da jandarma ekiplerince geçen hafta düzenlenen kaçakçılık operasyonlarında 95 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda, 10 cep telefonu, 66 sikke, 70 litre akaryakıt, 7 bin 145 paket kaçak sigara, 7 elektronik sigara ve 3 pasaport ele geçirildi.