Van'da 24 Kasım Öğretmenler Günü için İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden özel yemek programı

Van İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde Uygulama Oteli'nde düzenlenen yemek programında öğretmenlerle bir araya geldi; İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nurettin Aras da katıldı.

Yayın Tarihi: 24.11.2025 22:22
Güncelleme Tarihi: 24.11.2025 22:22

Van'da 24 Kasım Öğretmenler Günü için İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden özel yemek programı

Van'da 24 Kasım Öğretmenler Günü için özel yemek programı

Van İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Uygulama Oteli'nde düzenlenen yemek programı yoğun katılımla gerçekleştirildi. Etkinlik, öğretmenlerin meslektaşlarıyla bir araya geldiği, günün anlamına uygun bir buluşma olarak gerçekleşti.

Program detayları

Programa, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nurettin Aras ile Van'da okul müdürlüğü yaptığı dönemlerdeki öğrencileri özel misafir olarak katıldı. Aras, program boyunca masaları tek tek gezerek öğretmenlerin Öğretmenler Gününü kutladı ve çiçek takdim ederek emekleri için teşekkür etti.

Etkinlikte ayrıca 24 Kasım Öğretmenler Günü pastası kesildi ve program boyunca çekilen fotoğraflarla bu özel gün ölümsüzleştirildi. Buluşma samimi bir atmosferde gerçekleşti.

Aras'ın mesajı

Programın sonunda İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nurettin Aras, yaptığı konuşmada öğretmenlik mesleğinin önemine dikkat çekerek, "Öğretmenlik; sabır, fedakârlık, sevgi ve geleceğe dair umudu her gün yeniden yeşerten özel bir meslektir. Van’ın eğitim yolculuğunda en büyük gücümüz öğretmenlerimizdir. Bu vesileyle tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü tebrik ediyorum. Ebediyete irtihal eden öğretmenlerimize de rahmet diliyorum" dedi.

VAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ DOLAYISIYLA ÖĞRETMENLERE...

VAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ DOLAYISIYLA ÖĞRETMENLERE YÖNELİK ÖZEL BİR YEMEK PROGRAMI DÜZENLENDİ.

VAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ DOLAYISIYLA ÖĞRETMENLERE...

Yazar
EDİTÖR

Murat Doğan

Ben Murat Doğan, 30 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr'de Yaşam kategorisi için yazıyorum. Aslında 'yaşıyorum' desem daha doğru! Gastronomi ve seyahat yazarıyım. Sürekli yeni yerler keşfeder, yeni lezzetler denerim. Samimi, keyifli ve 'gurme' bir anlatımım olduğunu söylerler.