iadei ziyaret ve görüşmeler:
Düzce Valisi Mehmet Makas ve eşi Elif Makas, Düzce İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği (DÜİKAD) Başkanı Serap Küçük ve dernek yönetimiyle bir araya geldi. Gerçekleştirilen iadei ziyaret kapsamında derneğin yürüttüğü faaliyetler hakkında bilgi alışverişi yapıldı.
Görüşme samimi bir ortamda gerçekleşti; Vali Makas, dernek temsilcilerinden hem yürütülen projeler hakkında hem de kentte kadınların iş hayatındaki durumuna dair bilgi aldı.
derneğin çalışmaları ve kent ekonomisine katkıları:
Toplantıda, DÜİKAD yönetiminin eğitim, ağ kurma ve destek programları gibi çalışmalarının kent ekonomisine katkıları değerlendirildi. Katılımcılar, iş kadınları ve yöneticilerin yerel piyasadaki etkisinin güçlendirilmesi gerektiği konusunda görüş birliğine vardı.
Dernek başkanı Serap Küçük ve yönetim kurulu üyeleri, derneğin yürüttüğü faaliyetleri ve önceliklerini Vali Makas ile paylaştı; karşılıklı değerlendirmelerle ileriye dönük iş birlikleri ele alındı.
Vali Mehmet Makas DÜİKAD yönetimine çalışmalarında başarı diledi ve Düzce'deki iş kadınlarını ve yöneticileri aynı çatı altında buluşturan derneğin önemine vurgu yaptı.
DÜZCE VALİSİ MEHMET MAKAS, EŞİ ELİF MAKAS İLE BİRLİKTE DÜZCE İŞ KADINLARI VE YÖNETİCİLERİ DERNEĞİ’NE (DÜİKAD) İADEİZİYARETTE BULUNDU.