Validen şehit annesine ziyaret: her zaman yanınızdayız mesajı

Bilecik Valisi Faik Oktay Sözer ve eşi Zeynep Sözer, Bozüyük'te yaşayan 'Şeker Nine' Halime Pehlivan ve ailesini ziyaret ederek taziyelerini iletti.

Yayın Tarihi: 01.09.2026 10:10
Güncelleme Tarihi: 01.09.2026 10:10

Validen şehit annesine ziyaret: her zaman yanınızdayız mesajı

Validen şehit annesine ziyaret: her zaman yanınızdayız mesajı

Bilecik Valisi Faik Oktay Sözer ve eşi Zeynep Sözer, Bozüyük'te yaşayan ve ilçede 'Şeker Nine' olarak tanınan şehit annesi Halime Pehlivan'ı ziyaret etti.

Ziyaretin içeriği:

Gerçekleştirilen ziyarette Vali Sözer, şehidin ailesiyle bir süre sohbet ederek onların duygu ve düşüncelerini dinledi. Vali Sözer, ailenin her zaman yanında olacaklarını ifade ederek destek mesajı verdi.

Şehidin anısı ve devletin sorumluluğu:

Ziyarette, 1986 yılında Şırnak'ta şehit olan Jandarma Er Ekrem Pehlivan'ın aziz hatırasının yaşatılmasının önemi vurgulandı. Vali Sözer, şehit ailelerinin devlet ve millet için en kıymetli emanetler olduğunu belirtti.

Ziyaret, hem taziye hem de devletin ailenin yanında olduğu mesajının iletilmesi açısından sembolik bir anlam taşıdı.

VALİ SÖZER, ŞEHİT EKREM PEHLİVAN’IN AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

VALİ SÖZER, ŞEHİT EKREM PEHLİVAN’IN AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

Yazar
EDİTÖR

Ali Yıldırım

Ben Ali Yıldırım, 31 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin gece editörüyüm. Siz uyurken ben gelen haber akışını yönetir, manşetleri belirlerim. Stres altında çalışmaya alışkınım ama ekibi ayakta tutan espriler de benden çıkar.