Vali Ziya Polat, Halitpaşa Spor Salonu'nda gençlerle voleybol oynadı
Ziyaretin ayrıntıları
Vali Ziya Polat, Kars'ta spora ve gençlere verilen desteği yerinde göstermek üzere Halitpaşa Spor Salonu'nda düzenlenen "Fabrika Voleybol" kursunu ziyaret etti. Antrenman yapan öğrencilerle bir araya gelen Polat, salondaki coşkuyu tribünden izlemekle yetinmedi.
Saha kenarında karşılanan Vali Polat, file önüne geçerek öğrencilerle birlikte voleybol oynadı. Polat'ın samimi tavırları sporcular ve aileleri tarafından beğeni topladı; ziyaret renkli görüntülere sahne oldu ve öğrenciler aynı sahayı paylaşmanın mutluluğunu yaşadı.
Antrenman boyunca gençlerle yakından ilgilenen Vali Polat, onlarla sohbet ederek hedeflerini dinledi. Polat, sporun sadece fiziksel gelişim sağlamadığını, aynı zamanda disiplin, arkadaşlık, dayanışma ve özgüven kazandırdığını vurguladı.
Vali Polat'ın açıklaması: "Sizler bizim geleceğimizsiniz. Spor yapan, kendini geliştiren, hedefleri olan gençler görmek bizleri mutlu ediyor. Devletimizin tüm imkanları sizlerin hizmetinde. Sizlerin başarılı olması için her zaman yanınızdayız"
"Fabrika Voleybol" kursundaki öğrenciler, verilen destek için teşekkür ederek spor alanında daha büyük başarılara ulaşmak üzere çalışmalarını sürdüreceklerini bildirdi. Kars'ta gençlerin sporla buluşmasına yönelik projelerin artarak devam edeceği öğrenildi.
Yerel etki ve önemi
Vali düzeyinde bu tür doğrudan katılımlar, genç sporcular için motivasyon kaynağı oluyor ve yerel projelere görünürlük kazandırıyor. Sahada gözlenen doğrudan temas, antrenmanların ve kursların kamu desteğiyle sürdürülebilirliğine dair güçlü bir mesaj veriyor. Bu tür ziyaretler, gençlerin spora katılımını teşvik etme ve toplumda spor kültürünü geliştirme açısından önem taşıyor.
FİLEDE VALİ SÜRPRİZİ! ZİYA POLAT GENÇ SPORCULARLA VOLEYBOL OYNADI(KARS-İHA)