Vali Musa Işın 'manevi yönüyle Kütahya' kitabının hazırlayıcılarını ağırladı
Kütahya Valisi Musa Işın, "manevi yönüyle Kütahya" adlı kitabın yazarı Hayrunnisa Yurç ile eserin hazırlanmasına katkı veren Gülcan Yakut, Elif Sibel Berber ve Nuray Konak'ı Valilik makamında kabul etti.
Ziyaretin gündemi
Gerçekleştirilen nezaket görüşmesinde, eser hakkında Vali Musa Işın’a kitabın hazırlanış süreci, içerik yapısı ve Kütahya’nın manevi, tarihi ile kültürel değerlerini belgelemeye yönelik çalışmalar hakkında kapsamlı bilgiler sunuldu. Hazırlık aşamaları ve eserin hedefleri ayrıntılı şekilde değerlendirildi.
Vali Işın'ın değerlendirmesi ve beklentiler
Vali Işın, Kütahya’nın köklü tarihinin ve zengin kültürel mirasının kayıt altına alınarak gelecek kuşaklara aktarılmasının önemine vurgu yaptı. Bu tür yayınların kentin kültürel hafızasını güçlendirdiğini ve Kütahya’nın manevi kimliğinin tanıtımına katkı sağladığını belirterek hazırlanan çalışmadan duyduğu memnuniyeti ifade etti.
Ayrıca Vali Işın, özverili çalışmaları nedeniyle Hayrunnisa Yurç ile katkı veren isimlere teşekkür ederek benzer kültürel ve akademik çalışmaların artarak sürmesini temenni etti ve başarı dileklerinde bulundu.
Kapanış
Samimi bir ortamda gerçekleşen kabul, katılımcıların günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.
VALİ MUSA IŞIN, "MANEVİ YÖNÜYLE KÜTAHYA" KİTABININ HAZIRLAYICILARINI AĞIRLADI