DOLAR
42,84 -0,06%
EURO
50,66 -0,1%
ALTIN
6.177,45 0,06%
BITCOIN
3.751.184,87 0,43%

Vaclav Cerny: Goller attım ama takımın kazanması daha önemli

Vaclav Cerny, Fenerbahçe karşısında attığı iki golle 2-1'lik galibiyeti getirdiğini, gol atmasından mutlu olduğunu ancak asıl önemli olanın takımın kazanması olduğunu söyledi.

Yayın Tarihi: 24.12.2025 00:09
Güncelleme Tarihi: 24.12.2025 00:09

Vaclav Cerny: Goller attım ama takımın kazanması daha önemli

Vaclav Cerny: Goller attım ama takımın kazanması daha önemli

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu ilk maçında Beşiktaş, deplasmanda Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup etti. Maçta siyah-beyazlıların gollerini kaydeden Vaclav Cerny, maç sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Maçın ardından duygular

Çek futbolcu, karşılaşmanın önemine değinerek, "Kazanmayı çok istedik ve sonucunda da maçı kazanan taraf olduk. Yılı bu şekilde bitirdiğimiz için çok mutluyuz." ifadelerini kullandı ve önümüzdeki sezonun da bu şekilde devam etmesini istediğini ekledi.

Gol katkısı ve takım vurgusu

Cerny, attığı iki gol için memnun olduğunu belirtirken, esas önceliğinin takımın galibiyeti olduğunu vurguladı: "2 gol attığım için mutluyum. Ama daha çok mutlu olduğum şey galip gelmemiz. Önemli olan galibiyetti."

Futboldan beklenen katkılara ilişkin olarak, "Tehlikeli olmayı, gol katkısı vermeyi, gol atmayı, asist yapmayı zaten insanlar benden bekliyor. Benden beklenen bu. Ben bu sorumluluğu seviyorum. Bunun karşılığını verebilmiş olmayı da seviyorum" dedi.

Ligin ikinci yarısına bakış

Ligin ikinci yarısına ilişkin hedefler hakkında, "Bunu konuşmak için şu an henüz erken. Hızlı bir dinlenme sürecine gireceğiz, toparlanacağız." diyen Cerny, sezonun geri kalanında her maçı kazanma hedefinde olduklarını ve "Her maçı kazanırsak şu anki durumdan daha iyi durumda olacağız" sözleriyle hedeflerini özetledi.

Fenerbahçe karşısında attığı 2 golle Beşiktaş'a galibiyeti getiren Vaclav Cerny, kendisinin gol...

Fenerbahçe karşısında attığı 2 golle Beşiktaş'a galibiyeti getiren Vaclav Cerny, kendisinin gol atmasından ziyade takımın kazanmasının daha önemli olduğunu belirtti.

Yazar
EDİTÖR

Ömer Çetin

Ben Ömer Çetin, 29 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Spor editörüyüm. Objektif olmaya çalışırım ama tutkumu gizleyemem. Futbol transferleri, maç analizleri ve kulüp iç gelişmeleri benden sorulur. Arada biraz polemik yaratmayı da severim!