Mert Hakan Yandaş 568 gün sonra sahaya çıktı:
Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş, Alanyaspor karşılaşmasıyla birlikte resmi maç hasretini sonlandırdı. Teknik Direktör İsmail Kartal, 77. dakikada Mert Hakan'ı sahaya sürdü.
geri dönüş anı:
Deneyimli oyuncunun oyuna girişi tribünlerden yoğun alkış aldı; maç sonunda taraftarlar adına tezahüratlar yapıldı. Oyuncunun sahaya dönmesi, takım ve taraftarlar için duygusal bir an olarak öne çıktı.
süreç ve cezalar:
Mert Hakan, yaşadığı sakatlıkların ardından hakkında yürütülen soruşturma kapsamında bir süre hapis yattı ve geçtiğimiz sezon Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'ndan (PFDK) 6 ay men cezası aldı. Cezası tamamlanan oyuncu, Alanyaspor maçında formasına kavuştu.
Fenerbahçe formasıyla son olarak 28 Mart 2025'te Bodrum FK ile oynanan lig maçında sahaya çıkan Mert Hakan Yandaş, böylece 568 gün sonra resmi bir maçta yeniden mücadele etti.
FENERBAHÇE'DE MERT HAKAN YANDAŞ, 568 GÜN SONRA SARI-LACİVERTLİ FORMAYLA RESMİ BİR MAÇA ÇIKTI.