Üsküdar'da hatalı sollama zincirleme kazaya neden oldu: Tofaş hurdaya döndü, 3 yaralı

Üsküdar Paşalimanı Caddesi'nde hatalı sollama sonucu meydana gelen kazada Tofaş marka araç hurdaya döndü; 3 kişi yaralandı, itfaiye kurtarma çalışması yürüttü.

Yayın Tarihi: 30.11.2025 05:32
Güncelleme Tarihi: 30.11.2025 05:32

Üsküdar'da hatalı sollama zincirleme kazaya neden oldu: Tofaş hurdaya döndü, 3 yaralı

Üsküdar'da hatalı sollama zincirleme kazaya neden oldu

Kuzguncuk Mahallesi Paşalimanı Caddesi'nde gece saatlerinde trafik kazası

Kaza, Kuzguncuk Mahallesi Paşalimanı Caddesi üzerinde gece saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, 67 LP 432 plakalı Tofaş marka otomobilin sürücüsü, aynı yönde seyreden 34 NEC 241 plakalı aracı sollamak istediği sırada karşı şeritten gelen 34 NLY 660 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı.

Çarpışmanın şiddetiyle 67 LP 432 plakalı Tofaş marka araç hurdaya dönerken, iki araçta da ağır hasar oluştu. Olayda toplam 3 kişi yaralandı.

İhbar üzerine bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, itfaiye ekiplerinin uzun süren çalışmalarıyla araçlardan çıkarıldı ve ambulanslarla çevredeki hastanelere sevk edildi.

Kaza nedeniyle Üsküdar Beykoz sahil yolu bir süre trafiğe kapatıldı. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı ve olay yerinde delil toplama ile şahit ifadelerini alıyor.

Olayın gelişimi, araç plakaları, yaralı sayısı ve kurtarma müdahalesi haberin tarafımızca aktarılan temel unsurlarıdır. Yetkililerin yapacağı teknik inceleme kazanın kesin nedenini ortaya koyacak.

ÜSKÜDAR PAŞALİMANI CADDESİ’NDE HATALI SOLLAMA SONUCU MEYDANA GELEN KAZADA TOFAŞ MARKA ARAÇ HURDAYA...

ÜSKÜDAR PAŞALİMANI CADDESİ’NDE HATALI SOLLAMA SONUCU MEYDANA GELEN KAZADA TOFAŞ MARKA ARAÇ HURDAYA DÖNERKEN, TOPLAM 3 KİŞİ YARALANDI. YARALILAR, İTFAİYE EKİPLERİNİN UZUN SÜREN ÇALIŞMALARIYLA SIKIŞTIKLARI YERDEN ÇIKARILARAK HASTANEYE SEVK EDİLDİ.

ÜSKÜDAR PAŞALİMANI CADDESİ’NDE HATALI SOLLAMA SONUCU MEYDANA GELEN KAZADA TOFAŞ MARKA ARAÇ HURDAYA...

Yazar
EDİTÖR

Zeynep Kaya

Merhaba, ben Zeynep Kaya. 25 yaşındayım, İzmir'den çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem kategorisinde veri gazeteciliği yapıyorum. Rakamlar benim işim. Anketlerin, istatistiklerin dilini halkın anlayacağı şekilde haberleştiriyorum. Genelde sessiz ama çok dikkatli bir yapıya sahibim.