Üsküdar'da, Küplüce Mahallesi Rıza Bey Sokak'ta yer alan 3 katlı bir binanın çatı katında, barbeküden kaynaklanan bir yangın meydana geldi. Alevler, barbeküyü tutuşturduktan sonra ahşap aksamları etkisi altına aldı. Yangına müdahale eden bina sakinleri, başarılı olamayınca itfaiyeye haber verdi.
Olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangın sırasında yan binada oturan bir kişi, hortumla su tutarak söndürme çalışmalarına destek verdi. İtfaiye ekipleri, yangını büyümeden kontrol altına almayı başardı ve söndürdü. Çatı katında önemli oranda hasar oluştu.
Yangınla ilgili olarak, çevredeki binanın güvenlik görevlisi Barış Ferhatoğlu şu açıklamalarda bulundu: "Kulübede çatıya doğru bakarken dumanları fark ettim. Yukarı çıktık, hortumla çatı katındaki alevleri söndürmeye çalışıyorlardı. Yerden aldığım tişörtle onların ağzını kapattım. İki kişiydiler, aşağıya indirmeye çalıştık ama inmediler. İtfaiye gelene kadar yangını söndürmeye çalıştılar. Sonrasında itfaiye geldi, ben de bir daha çıkarak aşağıya indirdim. İtfaiyeciler yangını söndürdü. Yangın barbeküden dolayı çıktı."
Üsküdar'da bir binanın çatı katında barbeküden çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.
Üsküdar'da bir binanın çatı katında barbeküden çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.