DOLAR
42,7 -0,01%
EURO
50,2 -0,08%
ALTIN
5.959,78 -1,05%
BITCOIN
3.830.429,8 -1,18%

Uşak'taki Orman Yangınına Müdahale Devam Ediyor

Uşak'ın Sivaslı ilçesinde çıkan orman yangınında müdahale sürüyor; 769 kişi ve 318 ev tahliye edildi.

Yayın Tarihi: 27.07.2025 10:20
Güncelleme Tarihi: 27.07.2025 10:20

Uşak'taki Orman Yangınına Müdahale Devam Ediyor

Uşak'ın Sivaslı İlçesindeki Orman Yangını İkinci Güne Girdi

Uşak'ın Sivaslı ilçesinde meşelik alanda başlayan ve kısa sürede ormana sıçrayan yangın, ikinci gününde havadan ve karadan müdahalelerle kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

Yangın, Ketenlik köyü yakınlarında dün saat 13.00 civarında başladığı ve müdahalenin gece boyunca devam ettiği bildirildi. Havaların aydınlanmasıyla birlikte, yangına yeniden hava müdahaleleri de başladı.

Denizli Orman Bölge Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, itfaiye ve AFAD ekiplerinin katılımıyla yürütülen müdahalelere toplamda 614 personel, 36 arazöz, 20 su tankeri, 20 iş makinesi ve hava araçları dahil edilmiştir.

Yangın sonucunda Ketenlik ve Erici köylerinde 5 ev ve 4 ahır yanmış, 769 kişi ve 318 ev tahliye edilmiştir. Bu köylerde 25 hayvan kurtarılırken, 17 hayvan ise telef olmuştur.

Uşak'ın Sivaslı ilçesinde meşelik alanda başlayan yangına havadan ve karadan müdahale...

Uşak'ın Sivaslı ilçesinde meşelik alanda başlayan yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor.

Uşak'ın Sivaslı ilçesinde meşelik alanda başlayan yangına havadan ve karadan müdahale...

Uşak'ın Sivaslı ilçesinde meşelik alanda başlayan yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı