Ümraniye’de emlakçının evinin önünde öldürülmesi: 3 şüpheli yakalandı
İstanbul’un Ümraniye ilçesi Elmalıkent Mahallesi’nde 17 Aralık tarihinde meydana gelen olayda, S.A. (31) adlı emlakçı evinin önünde öldürüldü. Olayın ardından İstanbul Emniyeti soruşturma başlattı.
İl Emniyet Müdürlüğü koordineli çalıştı
Soruşturma, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından, İstihbarat Şube Müdürlüğü koordinasyonuyla yürütüldü. Yetkililer, olayın aydınlatılmasına yönelik teknik ve saha çalışmaları gerçekleştirdi.
Operasyon ve yakalamalar
Çalışmalar sonucunda, olayla bağlantılı olduğu belirlenen toplam 3 şüpheli yakalandı. Şüpheliler arasında 1’i yaşı küçük kişi bulunuyor. Şüphelilerin olayda farklı roller üstlendiği tespit edildi: silahı kullanan, aracı kiralayan ve kullanan ile şüphelilerle birlikte hareket eden bir kişi.
Şüpheliler, İstanbul ve Edirne illerinde düzenlenen operasyonlarla yakalandı ve emniyete götürüldü. Soruşturma ve adli işlemler devam ediyor.
ÜMRANİYE'DE S.A. (31) İSİMLİ EMLAKÇININ EVİNİN ÖNÜNDE ÖLDÜRÜLMESİ OLAYINA İLİŞKİN YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMALARDA, 1'İ YAŞI KÜÇÜK OLMAK ÜZERE 3 ŞÜPHELİ DÜZENLENEN OPERASYONDA YAKALANDI.