Ümraniye'de 18. Geleneksel Spor Oyunları: Yaklaşık 300 öğrenci kros parkurunda yarıştı

Ümraniye'de 18. Geleneksel Spor Oyunları kapsamında düzenlenen Gençlik ve Spor Koşusu'na yaklaşık 300 öğrenci katıldı; dereceye girenlere kupa ve madalya verildi.

Yayın Tarihi: 15.05.2026 13:57
Güncelleme Tarihi: 15.05.2026 14:07

Ümraniye'de 18. Geleneksel Spor Oyunları: Yaklaşık 300 öğrenci kros parkurunda yarıştı

Ümraniye Millet Bahçesi'nde genç sporcular kros parkurunda ter döktü

Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen 18. Geleneksel Spor Oyunları kapsamında gerçekleştirilen Gençlik ve Spor Koşusu, Ümraniye Millet Bahçesinde yapıldı. Etkinlikte ilkokul, ortaokul ve lise düzeyinden sporcuların oluşturduğu heyecanlı yarışlara sahne oldu.

Kategoriler ve katılım

Organizasyona yaklaşık 300 öğrenci katıldı. Yarışlar; minik, küçük, yıldız ve genç kategorilerinde, kız ve erkek olarak ayrı ayrı düzenlendi. Öğrenciler parkurda dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele ederken, aileler ve öğretmenler sporculara destek verdi.

Ödül töreni ve etkinlik sonrası

Yarışları başarıyla tamamlayan sporcular için düzenlenen törende dereceye girenlere kupa ve madalya takdim edildi. Program, günün anısına çekilen hatıra fotoğraflarıyla son buldu.

Etkinlik, genç sporcuların fiziksel gelişimi ve yerel spor kültürünün desteklenmesi açısından önem taşıyor; aynı zamanda okul ve aile iş birliğinin sahada gözle görülebilir şekilde sonuçlandığı bir organizasyon olarak kayda geçti.

ÜMRANİYE’DE GERÇEKLEŞTİRİLEN KROS YARIŞLARINDA İLKOKUL, ORTAOKUL VE LİSE ÖĞRENCİLERİ PARKURDA TER...

ÜMRANİYE’DE GERÇEKLEŞTİRİLEN KROS YARIŞLARINDA İLKOKUL, ORTAOKUL VE LİSE ÖĞRENCİLERİ PARKURDA TER DÖKTÜ. RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLAN ETKİNLİKTE DERECEYE GİREN SPORCULAR KUPA VE MADALYALARINI ALDI.

ÜMRANİYE’DE GERÇEKLEŞTİRİLEN KROS YARIŞLARINDA İLKOKUL, ORTAOKUL VE LİSE ÖĞRENCİLERİ PARKURDA TER...

Yazar
EDİTÖR

Ayşe Yıldız

Ben Ayşe Yıldız, 29 yaşındayım. aksiyon.com.tr'nin başkent muhabiriyim. Tahmin edeceğiniz gibi Ankara'da yaşıyorum. Bürokrasi ve diplomasi trafiğini takip ediyorum. Bağlantılarım güçlüdür, resmi dili iyi bilirim ve kulis bilgilerini ilk ben alırım.