Ümraniye belediyesi 5 bin öğrenciye kırtasiye desteği veriyor

Ümraniye Belediyesi, ilköğretim, ortaöğretim ve lise düzeyinde 5 bin öğrenciye kırtasiye desteği sağlayacak; teslim 1-20 Eylül arasında Nikah Sarayı'nda yapılacak.

Yayın Tarihi: 01.09.2026 16:07
Güncelleme Tarihi: 01.09.2026 16:07

Ümraniye belediyesi 5 bin öğrenciye kırtasiye desteği veriyor

Ümraniye belediyesi 5 bin öğrenciye kırtasiye desteği veriyor

Ümraniye Belediyesi, yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde ihtiyaç sahibi ailelerin üzerindeki okul gideri yükünü hafifletmek amacıyla kırtasiye desteği programı başlattı. Program kapsamında ilköğretim, ortaöğretim ve lise düzeyinde eğitim gören toplam 5 bin öğrenciye kırtasiye malzemesi sağlanacak.

kime yönelik ve amaçları:

Belediye yetkilileri, uygulamanın eğitimde fırsat eşitliğini desteklemeyi ve ailelerin eğitim harcamalarını azaltmayı amaçladığını belirtti. Yardım, öncelikle ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına yöneliktir ve farklı eğitim kademelerindeki öğrencileri kapsayacak şekilde planlandı.

dağıtım süreci ve başvuru koşulları:

Kırtasiye yardımları 1-20 Eylül tarihleri arasında Ümraniye Belediyesi Nikah Sarayı'nda teslim edilecek. Yardımdan yararlanacak öğrencilerin teslim sırasında öğrenci belgeleri ile kimlik kartlarını ibraz etmeleri gerekiyor. Teslimat sürecinin düzenli ve şeffaf yürütüleceği bildirildi.

Belediye açıklamasında, bu tür sosyal destek çalışmalarının devam edeceği ve ihtiyaç duyulan alanlarda benzer uygulamaların sürdürüleceği vurgulandı.

ÜMRANİYE BELEDİYESİ, YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖNCESİNDE İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERİN OKUL MASRAFLARINA...

ÜMRANİYE BELEDİYESİ, YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖNCESİNDE İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERİN OKUL MASRAFLARINA KATKI SAĞLAMAK AMACIYLA 5 BİN ÖĞRENCİYE KIRTASİYE DESTEĞİNDE BULUNACAK.

Yazar
EDİTÖR

Sultan Bulut

Ben Sultan Bulut, 28 yaşındayım, İzmir. aksiyon.com.tr Yaşam kategorisinde moda, kültür-sanat etkinlikleri ve şehir rehberleri hazırlıyorum. Trendleri yakından takip ederim. Estetik zevkime güvenirim ve detaycıyımdır.