Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanlığı'ndan yangın duyarlılığı
Kayseri'nin Melikgazi ilçesi Eğribucak Mahallesi'nde meydana gelen yangında Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanlığı, teşkilat mensuplarıyla bölgeye intikal ederek söndürme çalışmalarına destek verdi.
Çalışmalar, itfaiye ekipleri ve ilgili kurumlarla koordinasyon içinde yürütüldü. Teşkilat mensupları, yangından etkilenen vatandaşların yanında yer alarak ihtiyaç halinde destek sundu.
Müdahale ve dayanışma
Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanı Halit Yağmur konuyla ilgili olarak şunları söyledi: "Ülkü Ocakları olarak milletimizin zor günlerinde her zaman devletimizin ve vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Eğribucak Mahallemizde meydana gelen yangın haberini alır almaz teşkilat mensuplarımızla birlikte bölgeye intikal ederek ekiplerimize destek olduk. Yangınla mücadelede fedakârca görev yapan itfaiye personelimize ve tüm kamu görevlilerimize teşekkür ediyor, yangından etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz".
Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada ise şu ifade kullanıldı: "Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanlığı, toplumsal dayanışma ve milli sorumluluk anlayışıyla ihtiyaç duyulan her anda milletinin yanında olmaya devam edecektir".
KAYSERİ’NİN MELİKGAZİ İLÇESİNE BAĞLI EĞRİBUCAK MAHALLESİ'NDE MEYDANA GELEN YANGINDA ÜLKÜ OCAKLARI KAYSERİ İL BAŞKANLIĞI, TEŞKİLAT MENSUPLARIYLA BİRLİKTE BÖLGEYE GİDEREK SÖNDÜRME ÇALIŞMALARINA DESTEK VERDİ