Üçpınar'da altyapıya dokunuş: köy yolları parke taşına kavuştu

Akyaka'ya bağlı Üçpınar (Möküz) Köyü'nde Akyaka İlçe Özel İdaresi ekiplerince yürütülen parke taşı çalışmalarıyla köy yolları düzenlendi, halk memnun.

Yayın Tarihi: 12.08.2026 16:14
Güncelleme Tarihi: 12.08.2026 16:14

Üçpınar'da altyapıya dokunuş: köy yolları parke taşına kavuştu

Üçpınar'da altyapıya dokunuş: köy yolları parke taşına kavuştu

Kars'ın Akyaka ilçesine bağlı Üçpınar (Möküz) Köyü'nde yürütülen parke taşı çalışmaları, köy içi ulaşımın daha düzenli ve kullanışlı hale gelmesini sağladı. Uygulama, günlük yaşamda yoğun kullanılan yol ve geçiş güzergahlarını hedefleyerek pratik bir ulaşım çözümü sunmayı amaçladı.

Çalışmanın kapsamı:

Çalışmalar, Akyaka İlçe Özel İdaresi ekipleri tarafından yürütüldü. Köy içindeki yolların daha düzenli bir görünüme kavuşturulması hedeflenirken, uygulamanın özellikle yaya ve taşıt trafiğinin yoğun olduğu güzergahlar üzerinde yoğunlaştığı belirtildi. Yapılan düzenlemeler köy yaşamında erişilebilirliği artırmayı hedefliyor.

Muhtarın değerlendirmesi:

Muhtar İlkan Aydın yapılan hizmetten memnuniyet duyduklarını belirtti ve emeği geçenlere teşekkür etti. Köy Muhtarı şu değerlendirmeyi paylaştı: Köyümüze yapılan parke taşı çalışmaları nedeniyle başta Kars Milletvekilimiz Adem Çalkın, Kars Valimiz Ziya Polat, Akyaka Kaymakamımız İsmail Demirtaş, AK Parti Kars İl Başkanımız Muammer Sancar, İl Genel Meclis Başkanımız Fuat Arslan, AK Parti Akyaka İlçe Başkanımız Yener Güzeloğlu ve Akyaka İlçe Özel İdare Şefimiz Murat Çelik olmak üzere, çalışmalarda emeği geçen Akyaka İlçe Özel İdare ekiplerine teşekkür ediyorum. Köyümüzün yollarının daha güzel ve kullanışlı hale gelmesinden dolayı büyük memnuniyet duyuyoruz dedi.

Köy sakinleri de yapılan rutin altyapı çalışmasının yaşam kalitesine olumlu katkı sunduğunu ifade etti. Parke döşemesi sonrası yolların görünümü ve kullanım kolaylığında belirgin bir iyileşme gözlemlendiği bildirildi.

Akyaka İlçe Özel İdare ekiplerinin ilçe ve köylerde ihtiyaçlar doğrultusunda altyapı ve üstyapı çalışmalarını sürdürdüğü kaydedildi.

KARS’TA ÜÇPINAR KÖYÜ’NDE YOLLAR PARKE TAŞLARIYLA YENİLENİYOR(KARS-İHA)

KARS’TA ÜÇPINAR KÖYÜ’NDE YOLLAR PARKE TAŞLARIYLA YENİLENİYOR(KARS-İHA)

Yazar
EDİTÖR

Elif Çelik

Selam! Ben Elif Çelik, 22 yaşındayım ve Bursa'dan bağlanıyorum. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin en genciyim, yeni mezun oldum. Enerjim süper! Sosyal medya trendleri, sokak röportajları ve gençliğin nabzını tutan konular bende. Bu işe bayılıyorum!