Bist 100
10.336,5 0%
DOLAR
32,27 0,08%
EURO
34,77 -0,06%
ALTIN
2.388,04 -0,38%

Tüylerini sarartmak isteyenler bu yöntemi bilmiyor! Ağdayı jileti çöpe attıracak basit yöntem

Tüylerinizden kurtulmak için para harcamanıza gerek yok! Bu yöntemle sapsarı olacak! Tüm detaylar haberimizde.

Yayın Tarihi: 20.04.2024 07:30
Güncelleme Tarihi: 20.04.2024 07:30

Tüylerini sarartmak isteyenler bu yöntemi bilmiyor! Ağdayı jileti çöpe attıracak basit yöntem

Tüylerinizi almak için başka bir ürün kullanmanıza gerek yok! Doğal yöntemlerle sarartabilirsiniz! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

TÜYLERİ SARARTMA YÖNTEMLERİ

Eğer tüylerinizle başınız dertteyse çok basit yöntemleri evinizde uygulayabilirsiniz. Evde tüylerinizi sarartmak için birkaç basit yöntem bulunuyor. Hidrojen perosit olarak adlandırılan ve halk arasında oksijenli su olarak bilinen yöntemi yapmak için oksijen suyu pamuğa bir miktar dökülür ve sararması istenen bölgeye sürülerek bir süre bekletilir. Tüylerin hızlı şekilde sararmasını isterseniz kola sürülerek 25 dakika güneşte bekletilebilir. Bir diğer yöntem ise limon yöntemi. Bir kasenin içine suyu ve taze sıkılmış limon suyu koyulur. 

tüyleri sarartmanın doğal yöntemleri

Pamuk bu karışıma batırılır ve sarartılması istenen bölgeye sürülür. Eğer tüylerinizin sararmasını istiyorsanız en az 2 saat güneşte bekletilmesi gerekiyor. Bu yönteme alerjiniz olup olmadığını anlamak istiyorsanız kulağınızın arka kısmına sürerek bir süre bekletip kızarıklığa bakabilirsiniz. Bu yöntemi haftada 1-2 kere alerjiniz yoksa tekrarlayabilirsiniz. Bir başka yöntemde de nohut unu kullanılıyor. Derin bir kabın içine 1 yemek kaşığı nohut unu, yarım yemek kaşığı süt, 1 tatlı kaşığı zerdeçal koyulur. Derin bir kap içinde iyice karıştırılır. Macun kıvamına gelene kadar karıştırıldıktan sonra istenen bölgeye sürülür ve 15 dakika bekletilir. Daha sonra temiz bir bez ve ılık suyla bölgeden temizlenir.