Tutak'ta yeni dolmuşun tanıtımında kaymakam direksiyonda, başkan muavin koltuğunda

Tutak'ta belediyeye kazandırılan yeni dolmuşun tanıtımında Kaymakam Ahmet Coşkun sürücü koltuğuna, Belediye Başkanı Fevzi Sayan muavin koltuğuna oturdu; program samimi görüntülerle sona erdi.

Yayın Tarihi: 17.07.2026 09:07
Güncelleme Tarihi: 17.07.2026 09:18

Tutak'ta yeni dolmuşun tanıtımında kaymakam direksiyonda, başkan muavin koltuğunda

Tutak'ta yeni dolmuşun tanıtımında kaymakam direksiyonda, başkan muavin koltuğunda

Ağrı'nın Tutak ilçesi

Ağrı'nın Tutak ilçesinde Belediye Başkanı Fevzi Sayan tarafından belediyeye kazandırılan yeni dolmuşun tanıtımı, samimi görüntülere sahne oldu.

Aracı inceleyen Tutak Kaymakamı Ahmet Coşkun sürücü koltuğuna geçerken, Belediye Başkanı Fevzi Sayan muavin koltuğuna oturdu. İkili, kısa süreli temsilî bir yolculuk yaparak çevredeki vatandaşlarla sohbet etti.

Kaymakam Coşkun ve Başkan Sayan'ın esprili tavırları, hem vatandaşların hem de beraberindeki heyetin yüzünü güldürdü ve tanıtım etkinliğine sıcak bir atmosfer kazandırdı.

Belediye Başkanı Fevzi Sayan, etkinlikte ilçenin ulaşım hizmetlerini güçlendirme hedefiyle belediye araç filosunu geliştirmeye devam ettiklerini vurgulayarak, yeni dolmuşun Tutak'a hayırlı olmasını diledi.

Program, çekilen hatıra fotoğraflarıyla son buldu ve tanıtım, yerel halkla doğrudan iletişim kuran kısa, yoğun bir görüşme imkânı sağladı.

AĞRI'NIN TUTAK İLÇESİNDE, YENİ ARACI İNCELEYEN TUTAK KAYMAKAMI AHMET COŞKUN SÜRÜCÜ KOLTUĞUNA...

AĞRI'NIN TUTAK İLÇESİNDE, YENİ ARACI İNCELEYEN TUTAK KAYMAKAMI AHMET COŞKUN SÜRÜCÜ KOLTUĞUNA GEÇERKEN, BELEDİYE BAŞKANI FEVZİ SAYAN İSE MUAVİN KOLTUĞUNA OTURDU.

AĞRI'NIN TUTAK İLÇESİNDE, YENİ ARACI İNCELEYEN TUTAK KAYMAKAMI AHMET COŞKUN SÜRÜCÜ KOLTUĞUNA...

Yazar
EDİTÖR

Ahmet Demir

Ben Ahmet Demir, 30 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin 'son dakika' uzmanıyım diyebilirsiniz. Kriz anları benim işim. En stresli anlarda soğukkanlılığımı korurum ve en hızlı, en doğru bilgiyi almak için uğraşırım. Pratik çözümler benden sorulur.