Tunceli'de yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle, il merkezi ve bazı ilçelerde taşımalı eğitime bugün ara verildi. Tunceli Valiliği'nden yapılan açıklamada, bölgede yoğun kar yağışının aralıklarla devam ettiği belirtildi.
Açıklamada, yağış nedeniyle oluşabilecek buzlanma ve ulaşımda yaşanabilecek olumsuzlukların göz önüne alındığı ifade edildi ve şu bilgilere yer verildi:
"21 Şubat Cuma günü Tunceli merkez, Nazımiye, Ovacık, Pertek, Hozat, Çemişgezek ve Mazgirt ilçelerimizde taşımalı eğitime 1 gün ara verilmiştir. Pülümür ilçemizde eğitim-öğretime de 1 gün süreyle ara verilmiştir. Pülümür ilçemizde kamu kurumlarımızda görevli hamile, engelli, çocuğu kreş veya anaokuluna devam eden, kronik rahatsızlığı bulunan personel 1 gün idari izinli sayılacaktır."