Tunceli'de İl Özel İdaresi Pülümür-Kocatepe Yolunu Yeniden Ulaşıma Açtı

İl Özel İdaresi ekipleri, yoğun kar ve buzlanma nedeniyle kapanan Pülümür-Kocatepe yolunu iş makineleriyle açarak kontrollü ulaşıma yeniden erişim sağladı.

Yayın Tarihi: 17.01.2026 12:48
Güncelleme Tarihi: 17.01.2026 12:51

Tunceli'de İl Özel İdaresi Pülümür-Kocatepe Yolunu Yeniden Ulaşıma Açtı

Tunceli'de İl Özel İdaresi Pülümür-Kocatepe Yolunu Yeniden Ulaşıma Açtı

Karla mücadele çalışmaları ve yol durumu

Tunceli'de yaklaşık iki haftadır etkili olan yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle kapanan Pülümür-Kocatepe istikameti, İl Özel İdaresi ekiplerinin yürüttüğü kesintisiz çalışmayla yeniden ulaşıma açıldı.

Bölgede oluşan kar birikintileri ve buzlanma nedeniyle kapalı duruma gelen güzergâhta, iş makineleriyle yoğun yol açma çalışması gerçekleştirildi. Çalışmaların tamamlanmasının ardından yol kontrollü şekilde ulaşıma açıldı, trafik akışı ekiplerin denetiminde sağlanıyor.

İl genelinde köy yolları ve il yollarında devam eden yol açma ve genişletme çalışmaları sürüyor. İl Özel İdaresi ekiplerinin, olumsuz hava şartlarına karşı teyakkuz halinde olduğu bildirildi.

TUNCELİ’DE YAKLAŞIK İKİ HAFTADIR ETKİLİ OLAN YOĞUN KAR YAĞIŞI VE BUZLANMA NEDENİYLE KAPANAN...

TUNCELİ’DE YAKLAŞIK İKİ HAFTADIR ETKİLİ OLAN YOĞUN KAR YAĞIŞI VE BUZLANMA NEDENİYLE KAPANAN PÜLÜMÜR-KOCATEPE İSTİKAMETİ, İL ÖZEL İDARESİ EKİPLERİNİN ÇALIŞMALARIYLA YENİDEN ULAŞIMA AÇILDI.

TUNCELİ’DE YAKLAŞIK İKİ HAFTADIR ETKİLİ OLAN YOĞUN KAR YAĞIŞI VE BUZLANMA NEDENİYLE KAPANAN...

Yazar
EDİTÖR

Fatma Öztürk

Merhaba, ben Fatma Öztürk. 26 yaşındayım, İzmir. aksiyon.com.tr Gündem için yerel yönetimler ve şehir haberlerini takip ediyorum. Benim önceliğim insan hikayeleri ve toplumsal sorunlar. Vatandaşın sesini duyurmayı seviyorum, empati yeteneğimin yüksek olduğunu söylerler.