DOLAR
42,93 -0,03%
EURO
50,58 0,07%
ALTIN
5.955,11 4,74%
BITCOIN
3.766.291,19 -0,13%

Tuğgeneral Hasan Ceylan Manisa'da Son Yolculuğuna Uğurlandı

İstanbul 1. Ordu Komutanlığında görevli Tuğgeneral Hasan Ceylan, Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı.

Yayın Tarihi: 15.03.2025 21:21
Güncelleme Tarihi: 15.03.2025 21:59

Tuğgeneral Hasan Ceylan Manisa'da Son Yolculuğuna Uğurlandı

İstanbul 1. Ordu Komutanlığında görevli olan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Tuğgeneral Hasan Ceylan, Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde toprağa verildi.

54 yaşındaki Ceylan, İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede dün yaşamını yitirdi. Cenaze, Sarıgöl ilçesine getirildi.

Ceylan için Çavuşlar Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine, ailesi ve yakınlarının yanı sıra Ege Ordu Komutan Yardımcısı Tümgeneral Emre Tayanç, Ege Ordu Komutanlığı İdari Kurmay Yarbaşkanı Tuğgeneral Mehmet Can Tepedelen, Manisa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral İlhan Şen, Manisa 1'inci Komando Eğitim Tugay Komutanı Piyade Albay Cengiz Güven, Sarıgöl Kaymakamı Halil Dalak ve Sarıgöl Belediye Başkanı Tahsin Akdeniz katıldı.

İkindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Ceylan'ın Türk bayrağına sarılı tabutu, tören mangası tarafından cenaze aracına taşındı. Evli ve 2 çocuk babası olan Ceylan'ın naaşı, Çavuşlar Mezarlığı'ndaki aile kabristanına defnedildi.

İstanbul 1. Ordu Komutanlığında görevli olan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden...

İstanbul 1. Ordu Komutanlığında görevli olan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Tuğgeneral Hasan Ceylan, Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde toprağa verildi.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı