DOLAR
42,61 -0,05%
EURO
49,99 -0,32%
ALTIN
5.787,97 0,12%
BITCOIN
3.845.835,97 2,31%

Trendyol'un Süper Alışveriş Günleri 6-11 Kasım'da 15 Ülkede Eş Zamanlı Başlıyor

Trendyol, Süper Alışveriş Günleri'ni 6-11 Kasım'da Türkiye dahil 15 ülkede eş zamanlı başlatıyor; milyonlarca ürün, indirim, kupon ve Trendyol Plus avantajları sunulacak.

Yayın Tarihi: 05.11.2025 11:41
Güncelleme Tarihi: 05.11.2025 11:41

Trendyol'un Süper Alışveriş Günleri 6-11 Kasım'da 15 Ülkede Eş Zamanlı Başlıyor

Trendyol'un Süper Alışveriş Günleri 6-11 Kasım'da 15 Ülkede Eş Zamanlı Başlıyor

Trendyol, 6-11 Kasım tarihlerinde Türkiye ile birlikte 15 ülkede eş zamanlı olarak Süper Alışveriş Günleri kampanyasını başlatıyor. Kampanya boyunca kullanıcılara farklı kategorilerde indirim ve fırsatlar sunulacak.

Kampanya kapsamı

Süper Alışveriş Günleri kapsamında moda, teknoloji, ev tekstili, kişisel bakım ve kozmetik başta olmak üzere birçok kategoride indirimler uygulanacak. Kampanyada binlerce üründe kupon fırsatları, peşin fiyatına 6 ila 12 taksit seçenekleri ve kullanıcıların ekstra indirim kazanabildiği Kazandıran Çark ve Kazı Kazan gibi uygulamalar yer alacak. Ayrıca Trendyol Plus üyeliği ilk ay 1 TL olarak sunulacak; üyeler özel fiyat avantajları, aylık 10 kargo hakkı, ilk kullanıma özel 3 aylık Exxen ve YouTube Premium abonelikleri ile Starbucks indirimleri gibi ayrıcalıklardan faydalanabilecek.

Satıcı desteği ve hedefler

Trendyol, Kasım dönemindeki artan talebe satıcıların daha güçlü hazırlanabilmesi için karşılamalı kampanyalardan pazarlama desteklerine, finansman çözümlerinden tek tuşla kullanıma açılan reklam modellerine kadar kapsamlı destek sağlayacak. Kampanya iletişimini 70 bine yakın influencer ağıyla güçlendirecek olan platform, pazarlama yatırımı ve güçlü lojistik altyapısıyla Kasım döneminde rekor talep bekliyor. Platform kampanya boyunca 20 milyonu yurt dışında olmak üzere toplam 130 milyon ürünü kullanıcılarla buluşturmayı hedefliyor.

Erdem İnan'ın açıklaması

Trendyol Grubu CEO’su Erdem İnan, konuyla ilgili olarak şunları söyledi: "Trendyol ekosistemine katkı hedefimizden hareketle satıcılarımızın işlerini yurt dışında da büyütmelerini çok önemsiyoruz. Türkiye’de başarıyla gerçekleşen Kasım kampanyalarımızı, operasyonlarımızın genişlemesiyle paralel olarak uluslararası pazarlara geçen yıl ilk defa taşımıştık. 10 ülkede en çok indirilen uygulama olmuştuk. Aynı anda 15 ülkede birden rekorlara koşacağımız ikinci Kasım ayındayız. Sahip olduğumuz teknoloji, lojistik ve pazarlama gücümüzle faaliyet gösterdiğimiz tüm pazarlarda müşterilerimize kusursuz bir alışveriş deneyimi sunarken; satıcılarımızın uluslararası pazarlardaki konumunu daha da güçlendireceğiz. Bu kampanya dönemi Avrupa’dan Orta Doğu’ya, Körfez’e kadar uzanan coğrafyaya var olduğumuz tüm pazarlarda satıcılarımızla birlikte oluşturduğumuz etkiyi daha da sağlamlaştıracağımız bir dönem olacak."

İletişim ve reklam

Kampanyanın iletişimi Türkiye ve Azerbaycan'da Edis ile gerçekleştirildi. Ünlü sanatçının yer aldığı reklam filmi, kampanya dönemine özel yeniden düzenlenen 'Çok Çok' şarkısı eşliğinde ekranlarda ve dijital mecralarda yayımlanacak. Enerjik iletişim dili ve geniş mecra kullanımıyla kampanyanın milyonlarca kullanıcıya ulaşması hedefleniyor.

TRENDYOL, SÜPER ALIŞVERİŞ GÜNLERİ KAMPANYASINI BAŞLATIYOR. TÜRKİYE İLE BİRLİKTE 15 ÜLKEDE EŞ...

TRENDYOL, SÜPER ALIŞVERİŞ GÜNLERİ KAMPANYASINI BAŞLATIYOR. TÜRKİYE İLE BİRLİKTE 15 ÜLKEDE EŞ ZAMANLI OLARAK BAŞLAYACAK KAMPANYA, 11 KASIM'A KADAR DEVAM EDECEK.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı