DOLAR
42,69 0%
EURO
50,15 0%
ALTIN
5.897,7 0%
BITCOIN
3.794.889,48 1,33%

Trendyol Süper Lig'de Reeder Samsunspor ile Kasımpaşa İlk Yarısı Beraberlik ile Tamamlandı

Reeder Samsunspor ve Kasımpaşa arasındaki karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona erdi. Gol pozisyonlarında kaleciler ön plandaydı.

Yayın Tarihi: 29.03.2025 16:56
Güncelleme Tarihi: 29.03.2025 16:56

Trendyol Süper Lig'de Reeder Samsunspor ile Kasımpaşa İlk Yarısı Beraberlik ile Tamamlandı

Trendyol Süper Lig: Reeder Samsunspor - Kasımpaşa

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Reeder Samsunspor ve Kasımpaşa arasında oynanan maçın ilk yarısı 0-0 eşitlikle sonuçlandı.

Maçın 25. dakikasında, Samsunspor'un geliştirdiği atakta, ceza sahası içinde sol çaprazda bulunan Dimata, sert bir şut çekti. Ancak, kaleci Gianniotis, meşin yuvarlağı yataraak başarılı bir şekilde bloke etmeyi başardı.

37. dakikada ev sahibi ekipten Emre Kılınç, sol çaprazdan ceza sahasına girdi ve aşırtma bir vuruş yaptı. Ancak, kaleci Gianniotis bu pozisyonda da arka direkte son anda topu uzaklaştırarak takımını kurtardı.

İlk yarının son anlarında, 45. dakikada Yunus Emre Çift tarafından yapılan hatalı geri pas, Da Costa'nın ceza sahasında kaleci Okan Kocuk ile karşı karşıya kalmasına sebep oldu. Da Costa, Okan'ı çalımlasa da, ayağının kayması sonucu önemli bir pozisyondan faydalanamadı.

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 berabere tamamlandı.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı