Trendyol deprem bölgesindeki 200 bin çocuğu 'Dedektif Reptır' filmiyle buluşturuyor
Proje detayları
Trendyol, 'Yanınızdayız' projesi kapsamında depremden etkilenen 11 ilde yaşayan 200 bin ilkokul çağındaki öğrenciyi 'Dedektif Reptır: Birlikte Gülelim' filmiyle buluşturacak. Proje, okullar yaz tatiline girerken yürürlüğe girecek ve çocuklara kültür ve sanatla buluşma imkânı sunmayı hedefliyor.
Proje kapsamında dağıtılacak sinema biletleri Sisay (Sinema Salon Yatırımcıları Derneği) desteğiyle, öğrenciler tarafından projeye katılan sinema salonlarından ücretsiz olarak teslim alınabilecek. Biletler, proje kapsamındaki illerde faaliyet gösteren ve projeye katılan salonlarda belirtilen süre boyunca geçerli olacak.
Hedef iller: Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa.
Uygulama dönemi: 26 Haziran 2026 Cuma — 9 Temmuz 2026 Perşembe.
Film ve teması
'Dedektif Reptır: Birlikte Gülelim', kaybolan Gülme Taşı’nı bulmak için maceraya atılan Dedektif Reptır ve arkadaşlarının hikâyesini anlatıyor. Film, dostluk, dayanışma ve umut gibi değerleri merkeze alan bir yolculuk sunuyor ve eğlenceli anlatımıyla çocukları keyifli bir maceraya davet ediyor.
Dedektif Reptır’a bulmacaları çözme konusunda Pisis ve ekibin beyni Misis eşlik ediyor. Bu üçlü, paylaşıp birlikte hareket etmenin ve mutluluğu çoğaltmanın önemini çocuklara aktarıyor; proje ise çocukların yaz tatiline neşeli bir başlangıç yapmasını amaçlıyor.
TRENDYOL, "YANINIZDAYIZ" PROJESİ KAPSAMINDA DEPREMDEN ETKİLENEN 11 İLDE YAŞAYAN 200 BİN İLKOKUL ÇAĞINDAKİ ÖĞRENCİYİ, "DEDEKTİF REPTIR: BİRLİKTE GÜLELİM" FİLMİYLE BULUŞTURACAK.