Bandırmaspor 0 - 2 Erzurumspor FK
Trendyol 1. Lig 18. haftasında Bandırmaspor, sahasında karşılaştığı Erzurumspor FK'ya 2-0 yenildi. Maç Bandırma 17 Eylül Stadyumu'nda oynandı.
Maçtan öne çıkanlar
İlk yarının son anlarında Eren Tozlu'nun golüyle Erzurumspor FK, devreyi üstün kapattı. Mücadelenin uzatma dakikalarında Brandon Baiye'nin golü skoru belirledi ve Erzurumspor FK sahadan 2-0 galip ayrıldı.
Karşılaşmanın son bölümlerinde Adem Eren Kabak (Erzurumspor FK) 90+1'de kırmızı kart görürken, maçta defansif disiplinin ve geç dakikalarda alınan risklerin belirleyici olduğu gözlendi.
Her iki takımda da maç içinde yapılan oyuncu değişiklikleri oyunun ritmini etkiledi; Bandırmaspor'da dakikalar 46 ve 68, 83'te, Erzurumspor FK'da ise 69, 77 ve 88'de değişiklikler gerçekleştirildi.
Kadro ve teknik heyet
Stat: Bandırma 17 Eylül
Bandırmaspor: Arda Özçimen, Hikmet Çiftçi, Leandro Bacuna, Muhammed Gümüşkaya (Enes Aydın dk. 46), Dieumerci Ndongala (Wilson Samake dk. 83), Emirhan Acar (Kehinde dk. 46), Atınç Nukan, Mücahit Albayrak (Jetmir Topalli dk. 68), Rahmetullah Berişbek, Mulumba, Douglas Tanque
Yedekler: Akın Alkan, Yiğit Zorluer, Enes Çinemre, Cem Tuna Türkmen, Gani Burgaz, Yusuf Can Esendemir
Teknik Direktör: Mustafa Gürsel
Erzurumspor FK: Matija Orbanic, Amar Gerxhaliu, Brandon Baiye, Sefa Akgün (Adem Eren Kabak dk. 88), Eren Tozlu, Guram Giorbelidze, Mustafa Yumlu, Giovanni Crociata, Orhan Ovacıklı, Benhur Keser (Yakup Kırtay dk. 69), Mustafa Fettahoğlu (Cheickne Sylla dk. 77)
Yedekler: Erkan Anapa, Kağan Moradaoğlu, Ali Ülgen, Salih Sarıkaya, Ömer Arda Kara, Emre Erdem
Teknik Direktör: Serkan Özbalta
Goller ve disiplin
Goller: Eren Tozlu (dk. 45), Brandon Baiye (dk. 90+4) — her iki gol de Erzurumspor FK adına kaydedildi.
Kırmızı kart: Adem Eren Kabak (dk. 90+1) — Erzurumspor FK.
Sarı kartlar: Mulumba (Bandırmaspor); Amar Gerxhaliu, Giovanni Crociata, Cheickne Sylla (Erzurumspor FK).
Maç, son dakikalarda yaşanan olaylarla ve Erzurumspor FK'nın bulduğu geç gollerle sonuçlandı; her iki takım için de bu karşılaşma, sezonun geri kalanı adına değerlendirme fırsatı sunuyor.
TRENDYOL 1. LİG'İN 18. HAFTASINDA BANDIRMASPOR, SAHASINDA KARŞILAŞTIĞI ERZURUMSPOR FK'YA 2-0 MAĞLUP OLDU.