Trafik tartışması Adıyaman'da bıçaklı yaralamaya dönüştü

Adıyaman Bahçelievler Mahallesi'nde yol verme tartışması bıçaklı kavgaya dönüştü; Bedir Baril yaralandı, şüpheli kaçtı, polis çalışma başlattı.

Yayın Tarihi: 26.08.2026 14:23
Güncelleme Tarihi: 26.08.2026 14:23

Trafik tartışması Adıyaman'da bıçaklı yaralamaya dönüştü

Olayın ayrıntıları:

Adıyaman merkez Bahçelievler Mahallesi 1860 Sokak üzerinde meydana gelen olayda, iddialara göre yol verme meselesi yüzünden Bedir Baril ile bir şahıs arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve Bedir Baril bıçakla yaralandı.

Müdahale ve soruşturma:

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı hastaneye kaldırıldı. Bölgeden kaçan kimliği belirsiz şahsın yakalanması için polis ekiplerince çalışma başlatıldı.

Olayla ilgili adli işlem ve soruşturma devam ediyor.

ADIYAMAN’DA YOL VERME NEDENİYLE ÇIKAN BIÇAKLI KAVGADA 1 KİŞİ YARALANDI.

ADIYAMAN’DA YOL VERME NEDENİYLE ÇIKAN BIÇAKLI KAVGADA 1 KİŞİ YARALANDI.

Yazar
EDİTÖR

Elif Çelik

Selam! Ben Elif Çelik, 22 yaşındayım ve Bursa'dan bağlanıyorum. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin en genciyim, yeni mezun oldum. Enerjim süper! Sosyal medya trendleri, sokak röportajları ve gençliğin nabzını tutan konular bende. Bu işe bayılıyorum!