DOLAR
42,57 0%
EURO
49,6 0%
ALTIN
5.761,86 0%
BITCOIN
3.880.395,79 0%

Trabzonspor, Kayserispor maçı hazırlıklarını Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde sürdürdü

Trabzonspor, 3 Ekim'deki Zecorner Kayserispor maçının hazırlıklarını Fatih Tekke yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde sürdürdü.

Yayın Tarihi: 01.10.2025 20:24
Güncelleme Tarihi: 01.10.2025 20:30

Trabzonspor, Kayserispor maçı hazırlıklarını Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde sürdürdü

Trabzonspor, Kayserispor maçı hazırlıklarını sürdürdü

Antrenman detayları ve teknik ekip çalışması

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında 3 Ekim Cuma günü sahasında oynayacağı Zecorner Kayserispor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Antrenman, teknik direktör Fatih Tekke yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirildi.

İdmanın ilk bölümünde oyuncular üzerinde ısınma çalışmaları yapıldı. Isınmanın ardından takım, oyunu hızlandırma ve baskı altında top tutma becerileri üzerine kurgulanmış 5'e 2 pas çalışmalarıyla devam etti.

Çalışmanın son bölümünde ise takım, saha yerleşimi ve maç planını içeren taktik idman gerçekleştirdi. Bu dizilim, teknik ekibin maç öncesi hem sahip olma hem de geçiş oyunu üzerinde durduğunun işareti olarak değerlendirilebilir.

Bordo-mavililer, Kayserispor maçı öncesi hazırlıklarını yarın yapılacak idmanla tamamlayacak.

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında 3 Ekim Cuma günü sahasında Zecorner Kayserispor...

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında 3 Ekim Cuma günü sahasında Zecorner Kayserispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti.

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında 3 Ekim Cuma günü sahasında Zecorner Kayserispor...

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı