DOLAR
42,69 0%
EURO
50,15 0%
ALTIN
5.897,7 0%
BITCOIN
3.789.182,78 1,48%

Trabzonspor, 14 Eylül'deki Fenerbahçe maçına taktik ağırlıklı hazırlandı

Trabzonspor, Teknik Direktör Fatih Tekke yönetiminde 14 Eylül Pazar'daki Fenerbahçe maçına pas, 5'e 2 ve taktik çalışmalarıyla hazırlandı.

Yayın Tarihi: 07.09.2025 15:18
Güncelleme Tarihi: 07.09.2025 15:25

Trabzonspor, 14 Eylül'deki Fenerbahçe maçına taktik ağırlıklı hazırlandı

Trabzonspor Fenerbahçe maç hazırlıklarını sürdürdü

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında 14 Eylül Pazar günü deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe karşılaşmasının hazırlıklarına devam etti.

Antrenman detayları

Teknik Direktör Fatih Tekke yönetiminde yapılan çalışma Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Futbolcular antrenmanda pas, 5'e 2 ve taktik çalışmaları ile maç hazırlıklarını sürdürdü.

Hazırlığın hedefleri

Uygulanan pas ve 5'e 2 egzersizleri, takımın topa hakimiyetini ve presten çıkışlardaki koordinasyonu güçlendirmeye yönelik oldu. Taktik bölümünde ise karşılaşmaya özel hücum-defans dengesi ve yerleşim çalışmaları ön plana çıktı.

Trabzonspor, bir günlük izin sonrasında Fenerbahçe maçı hazırlıklarına yeniden başlayacak.

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile yapacağı maçın...

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarına Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Fatih Tekke yönetiminde devam etti.

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile yapacağı maçın...

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı