Trabzon'un Maçka ilçesine bağlı Başkurt Mahallesi'nde, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen bir anne ve kızı, maalesef yaşamını yitirdi. Olay, din görevlisi İdris Halil'in annesi Saibe Halil (70) ve kız kardeşi Zeliha Haliloğlu (44) için endişelenip 112 Acil Çağrı Merkezine durumu bildirmesiyle ortaya çıktı.
İhbarın ardından sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri olay yerine sevk edildi. Ekipler, eve girdiklerinde merakla bekleyen yakınlarının üzüntüsüyle karşılaştılar. Yapılan incelemelerde, aynı odada bulunan anne ve kızının hayatını kaybettiği belirlendi.
İlk belirlemelere göre, karbonmonoksit gazı zehirlenmesi sonucunda hayatını kaybeden anne ve kızının cenazeleri, otopsi yapılmak üzere Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Öte yandan, anne Saibe Halil'in doğum yapacak gelinini ziyaret etmek için Araklı ilçesinden geldiği, kızı Zeliha Haliloğlu'nun ise Kocaeli'nin İzmit ilçesinden ziyarete geldiği öğrenildi.
Trabzon'da sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen anne ve kızı hayatını kaybetti. İhbar üzerine eve sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi.
Trabzon'da sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen anne ve kızı hayatını kaybetti. İhbar üzerine eve sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi.