Tosya'da su kanalına devrilen hafif ticari aracın sürücüsü olay yerinden ayrıldı

Tosya'da D100 Ortalıca mevkiinde 34 FFJ 662 plakalı hafif ticari araç su kanalına devrildi; sürücü olay yerinde yok, ekipler arama yapıyor.

Yayın Tarihi: 25.07.2026 22:48
Güncelleme Tarihi: 25.07.2026 22:48

Tosya'da su kanalına devrilen hafif ticari aracın sürücüsü olay yerinden ayrıldı

Tosya kazasında sürücü ortadan kayboldu

Kastamonu'nun Tosya ilçesi D100 karayolu Ortalıca köyü mevkiinde, sürücüsü henüz belirlenemeyen 34 FFJ 662 plakalı Peugeot marka hafif ticari araç, bilinmeyen bir nedenle orta refüjdeki su kanalına devrildi.

Müdahale ve ihbar süreci:

Kazayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık, jandarma, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine intikal eden ekiplerin yaptığı ilk incelemede devrilen araçta sürücüye rastlanamadı.

Arama ve soruşturma çalışmaları:

Yetkililer, sürücünün olay yerinden ayrılmış olabileceğini değerlendiriyor ve bulunması için çalışma başlattı. Ekipler, kazanın oluş nedenini tespit etmek ve sürücünün tespit edilmesi için çevrede ve olay yerinde inceleme gerçekleştiriyor.

Soruşturma ve arama faaliyetleri sürüyor; yetkililer gelişmeleri kamuoyuyla paylaşacak. Olayla ilgili resmi açıklama bekleniyor.

D100’de hafif ticari araç devrildi, sürücüsü kayıplara karıştı

D100’de hafif ticari araç devrildi, sürücüsü kayıplara karıştı

Yazar
EDİTÖR

Ayşe Yıldız

Ben Ayşe Yıldız, 29 yaşındayım. aksiyon.com.tr'nin başkent muhabiriyim. Tahmin edeceğiniz gibi Ankara'da yaşıyorum. Bürokrasi ve diplomasi trafiğini takip ediyorum. Bağlantılarım güçlüdür, resmi dili iyi bilirim ve kulis bilgilerini ilk ben alırım.