Tosya'da D100 kavşağında yağışta iki ayrı kaza: 3 yaralı

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde D100 karayolu Zincirlikuyu kavşağında yağış nedeniyle iki ayrı trafik kazası yaşandı; 3 kişi yaralandı, biri hamile.

Yayın Tarihi: 14.10.2026 16:02
Güncelleme Tarihi: 14.10.2026 16:07

Tosya'da D100 kavşağında yağışta iki ayrı kaza: 3 yaralı

Kaza yerinde yaşananlar:

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde D100 karayolunun Samsun istikameti Zincirlikuyu kavşağında aynı noktada iki ayrı trafik kazası meydana geldi. Olaylarda toplam 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Y.C. idaresindeki 04 ABG 761 plakalı Hyundai marka minibüs, yağış nedeniyle kayganlaşan kavşakta sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak şarampole yuvarlandı ve metrelerce sürüklendi. Kazada minibüsün sürücüsü ile araçta bulunan V.C. yaralandı.

Diğer araç ve müdahale:

Olayın hemen ardından aynı kavşakta R.A. yönetimindeki 55 KF 446 plakalı otomobil de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüje çarptı. Bu kazada otomobilde bulunan ve hamile olduğu öğrenilen R.K. yaralandı.

İhbar üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptı ve hepsini Tosya Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

İki kazayla ilgili inceleme başlatıldı. Ekipler, kavşakta yağış sırasında sık sık kazaların meydana geldiğini belirterek sürücüleri hız kurallarına ve dikkatli araç kullanımına uymaları konusunda uyardı.

KASTAMONU'DA ŞARAMPOLE YUVARLANAN MİNİBÜSTEKİ 2 KİŞİ YARALANDI.

KASTAMONU'DA ŞARAMPOLE YUVARLANAN MİNİBÜSTEKİ 2 KİŞİ YARALANDI.

Yazar
EDİTÖR

Elif Çelik

Selam! Ben Elif Çelik, 22 yaşındayım ve Bursa'dan bağlanıyorum. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin en genciyim, yeni mezun oldum. Enerjim süper! Sosyal medya trendleri, sokak röportajları ve gençliğin nabzını tutan konular bende. Bu işe bayılıyorum!