Kaza ve araç hareketi
Gümüşhane’nin Torul ilçesine bağlı Harmancık Köyü mevkiinde meydana gelen kazada, Trabzon istikametine giden 34 GIZ 800 plakalı otomobilin sürücüsü M.Ç. direksiyon hakimiyetini kaybetti. Aracın düz yolda kontrolden çıkarak yol kenarındaki taşlık alanda yaklaşık 70 metre boyunca sekerek ilerlediği, yolun sonunda düştüğü alandan çıkarak Harşit Çayı kenarındaki ağaçlara çarparak durduğu belirtildi.
Yaralanma ve müdahale
Olay yerine sevk edilen çok sayıda 112 acil sağlık, polis, jandarma ve AFAD ekibi tarafından yapılan müdahalede, sürücü M.Ç. ile araçtaki yolcular N.Ş., A.Ş.Ş. ve Y.Ç. şans eseri yara almadan kurtarıldı. Araçta ise maddi hasar oluştu.
Soruşturma
Kaza yerinde ve çevresinde yapılan incelemelere göre, aracın hızlı olduğu yönünde bilgiler olduğu kaydedildi. Yetkililer kazayla ilgili soruşturma başlattı ve olayın kesin nedeninin tespitine yönelik incelemeler sürüyor.
Not: Olayda isim, plak ve konum bilgileri korunarak aktarılmıştır.
GÜMÜŞHANE’NİN TORUL İLÇESİNDE KONTROLDEN ÇIKAN OTOMOBİLİN YAKLAŞIK 70 METRE SAVRULARAK HARŞİT ÇAYI KENARINDA DURDUĞU KAZADA YARALANAN OLMADI.